Elérhetőségek

 

Raktárunkban saját átvételi ponttal rendelkezünk:
1093-Budapest, Lónyay utca 41.
Leadott rendelések személyes átvétele:
hétfő - péntek 10,00h - 18,00h

 

Átvételi pontunkon / raktárunkban a legtöbb termékünket meg is nézheted, információkat kérhetsz róluk!  Az ajándékboltunk átvételi pontján nem működik üzlet, hagyományos bolti kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk. A termékeket nem tudod hagyományos módon megvásárolni, minden egyes esetben adatok megadásával, megrendelés leadása szükséges, amit célszerű már előre, otthonról leadni, hogy esetenként ne kelljen a mi ügyfélgépünk előtt sorba állnod és várakoznod! A beérkezett megrendeléseket félre tesszük és a visszaigazolást követően maximum 5 napig őrizzük. Ha senki nem jön érte, töröljük és a termékeket visszatesszük a "polcra". Betérő vásárlókat adatmegadás nélkül nem szolgálunk ki, csak a weboldalon leadott megrendelések átvétele lehetséges! Hiányos adatokkal kitöltött megrendeléseket (pl. hiányzó, vagy hiányos név, cím, e-mail cím, stb.) nem fogadunk, azokat azonnal töröljük! Fizetni készpénzzel tudsz, bankkártyát nem fogadunk el. Az átvételi pont előtt általában találsz parkolóhelyet, sajnos a közterület fizető parkoló itt is.


+36-1-783 5559
+36-70-490-2992

A telefonszámaink nyitva tartási időben (10.00h - 18.00h) hívhatóak, azonban kérlek, vedd figyelembe, hogy előfordulhat, hogy éppen pont hívnak bennünket, vagy vannak többen is az átvételi pontunkon és nem tudjuk a hívást azonnal fogadni! Ha nem érsz el bennünket telefonon, akkor kérj itt: visszahívást és amint tudunk, visszahívunk.


Viber ingyenes alkalmazáson is elérhetőek vagyunk, illetve a mobil számunkra küldhetsz nekünk sms-t, vagy Viber üzenetet is!

+36-70-490-2992


postacímünk:
levelezéshez
:
3D Profi Fotó Kft, 1450-Budapest, Pf.: 60.

csomagok feladásához:
3D Profi Fotó Kft - HobbyRendeles.hu 1093-Budapest, Lónyay utca 41. 


e-mail:  r e n d e l e s @ h o b b y r e n d e l e s . h u        

Bizonyos levelezőprogramok (pl. freemail, Gmail) szeretik spam / levélszemét üzenetként kezelni a tőlünk érkező leveleket, automata visszaigazolásokat, ezért célszerű minket beállítani a megbízható e-mail küldők közé és a spam szűrőt is ellenőrizni! Spam-et egyébként mi soha nem küldünk! A Citromail sokszor már szerver szinten tiltjka az automatikus e-maileket, így be sem jut a mappákhoz. A gmail levelező programjában újjabban vagy a promóciós fül alatt, vagy a bal oldali menüben, a kategóriák alatt találod meg a leveleinket és csak Te tudod beállítani, hogy később az elsődleges mappádba kerüljenek, a címkék eltávolításával.

Viszonteladóknak: Regisztráció | Belépés

Kezdőoldal  |  Hírlevél  |  Akciók  |  GYIK | Törzsvásárlók | Garancia | Elérhetőségek | Vásárlási információk | Hírek


    

Hp Canon festékpatron, lézer toner felvásárlás legjobb árakon 

     

            

 

 

- Egyedi, különleges, ötletes ajándékok webáruháza, nőknek, gyerekeknek, férfiaknak már 2004 óta -

Ajándék, meglepetés ötletek:

Ajándék ötletek - Ajándékbolt - Vicces ajándék - Húsvéti ajándék - Ötletes ajándék - Ajándék Karácsonyra - Ajándék Szilveszterre - Ajándék Nőnapra - Ajándék Anyák napjára - Ajándék Születésnapra - Ajándék Névnapra - Ajándék Gyereknapra - Ajándék Ballagásra - Ajándék Halloween-re - Ajándék Valentin napra - Ajándék Mikulás, Télapó napra - Ajándék Ajándék Férfiaknak - Ajándék Nőknek - Helloween

 3D Profi Fotó Kft. Adószám:  24302739-2-42     EU VAT number: HU24302739