2D-3D HDMI konverter

Nincs raktáron.
2D-3D HDMI konverter
34 990 Ft
Részletek
Élvezd a valós-idős 3D csodát bármely HDMIŸ Televízión vagy monitoron! A konverter átalakítja a HDMIŸ-vel felszerelt monitort, televíziót, projektort 3 dimenziós képernyővé. Bármely tartalom átalakítható 3D változattá azonnal. Nézd a kábel vagy műholdas műsorokat, a mozifilmeket 3 dimenzióban, játssz PC-játékokat 3 dimenzióban! HDMIŸ kapcsolóként is működik 2 HDMIŸ készülékhez. Az eszköz kompatibilis a legfontosabb játékkonzolokkal és bármely HDMIŸ -vel felszerelt média-készülékkel. Könnyű telepíteni, plug & play.

Megbízható, német márka! 2 év garanciával!
Csak rendelésre! Készleten nem tartjuk!Jellemzők:
 Bemeneti képfelbontás: 1080p, 1080i, 720p, 576i/p, 480i/p
 Kimeneti képfelbontás: Egészen HD minőségig
 Formátum: egymás mellett, kocka csomag & fent/lent 3D
 Kiemelkedő minőségű SD tartalom HD minőségre
 Tartalom átvitel TV-re
 Az adatkijelző csatorna lehetővé teszi, hogy a videó forrás automatikusan az optimális értékre álljon.
 USB kulcs segítségével szoftver frissítés
 2D tartalmat átalakít Anaglyph-3D-re
 3D tartalmat átalakít Anaglyph-3D-re

A csomag tartalma:
1 db 2D-3D HDMIŸ átalakító
1 db hálózati adapter
1 db HDMIŸ kábel
1 db Távkapcsoló
4 db ColorCode anaglif 3D szemüveg

Használata:
2 db HDMI eszközt lehet hozzá csatlakoztatni és egy db HDMI kimenettel kapcsolódik pl. a TV-hez. A készülék HDMI kapcsolóként is működik. A kimeneten 4db lehetőség közül lehet választani, ami a távkapcsolóval is lehetséges:
1) 2D mód (HDMI átkapcsolás)
2) 2D -> 3D (Anagliph)
3) 3D-SBS -> 3D (anagliph)
4) 3D-TAB -> 3D (Anagliph)
A kis méretű készülék tápegységét a hálózati csatlakozóba kell dugni (230V), majd bekötni a HDMI kábeleket. Az átalakító egy gombnyomásra konvertálja a filmet, vagy akár a TV híradót is 3D-be (2D->3D mód). A térhatású képet a felhelyezett 3D-s szemüveggel élvezhetjük. A szemnek hozzá kell szokni az színkódoláshoz, ezért adjunk neki 3-4 percet és ezután már tökéletes élményben lesz részünk!

Az alkalmazott anaglif technikáról:
Borostyán - kék (ColorCode). Térhatású képek, filmek nézegetésére alkalmas. A Color Code 3D -a többi anaglif szemüveggel ellentétben- olyan technológiával készült, ami által a kapott kép a 3D hatás mellett megőrzi a ragyogó színek kavalkádját. A ColorCode 3-D algoritmus élethű színeket ad szemünk fárasztása nélkül. A Color Code a 3D TV nézést is tökéletesen élvezhetővé teszi. Az angol Chanel4 televízió 2009. novemberében kezdte meg a ColorCode kódolt programok sugárzását. Az Egyesült Államokban jelenleg minden anaglif 3D-s TV reklám ebben a formátumban látható és a már elkészült, tökéletes minőségű 3D-s animációs DVD-s rajzfilm, a Monsters vs Aliens is iránymutató ezen a területen! A jelenleg párhuzamosan futó, otthon is használható 3D-s technológiák (vörös-cián, magenta-zöld) közül ez a legélvezhetőbb, a leglátványosabb!
[video]enbgMbbgPXs[video]

Adatok
Cikkszám
01758
Hasonló termékek