3D szemüveg - univerzális készlet

Nincs raktáron.
3D szemüveg - univerzális készlet
4 990 Ft
Részletek
Univerzális szemüvegek 5in1 készletben. A lencsék szabadon cserélhetőek a keretben, így sportoláshoz és szórakozáshoz is kiválóan használható. A keret divatos uniszex, ötféle lencsevariáció pattintható bele:

Napszemüveg lencsék: a polarizált szürke, színezett napszemüveg lencsék csökkentik a tükröződést és az abból adódó szemterhelést. Használatával sokkal jobban látunk napsütésben, ezáltal a reflexek is frissebbek maradnak. Akár víz mellett is jól használható. UV400 védelemmel van ellátva, jól védett a napfény káros sugaraitól.

Transzparens lencsék: az átlátszó lencsék is UV védelemmel vannak ellátva, védik a szemet alkonyatkor, TV nézéskor, vagy akár éjszakai vezetésnél, illetve jól használható sportoláskor. Pl. futáshoz, kerékpározáshoz felveheted, ugyanis véd a nedvesség ellen, pollenek és a rovarok ellen.

3D szemüveg lencsék: Térhatású képek, filmek megjelenítésére alkalmasak. Színszűréssel csodálatos térhatású látvány tárul elénk. Az anaglif 3D szemüvegek sztereó képeket tartalmazó nyomtatványok, magazinok, anaglif fotók, számítógépes grafikák, videók és mozifilmek, stb. megtekintésére kiválóan alkalmasak. A készlet egyedi anaglif lencséket tartalmaz, vörös, barna, kék, zöld (speciálisak, ez NEM magenta-zöld, vagy vörös-cián!)
A csomag tartalma:
- 1 db keret
- 2 db transzparens lencse (UV)
- 2 db napszemüveg lencse (UV)
- 2 db 3D lencse kék-vörös
- 2 db 3D lencse vörös-zöld
- 2 db 3D lencse kék-barna
- 1 db hordtáska
Adatok
Cikkszám
02206
Hasonló termékek