ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

50

4in1 USB hidegpárásító Palack

4in1 USB hidegpárásító Palack
4in1 USB hidegpárásító Palack
4in1 USB hidegpárásító Palack
4in1 USB hidegpárásító Palack
4in1 USB hidegpárásító Palack
4in1 USB hidegpárásító Palack
4in1 USB hidegpárásító Palack
4in1 USB hidegpárásító Palack
4in1 USB hidegpárásító Palack
4in1 USB hidegpárásító Palack
Nincs raktáron.
8 990 Ft
4 490 Ft
Kedvezmény 50
Megtakarítás 4 500 Ft
Részletek

USB asztali párologtató, aromaterápiás betéttel, LED éjszakai, vagy hangulatlámpa, hűsítő ventilátor és flexibilis LED asztali lámpa egyben. Ha száraz a levegő a lakásban vagy a munkahelyeden, akkor használj párásítót a kellemesebb környezetért! Csak csatlakoztasd a készüléket az USB portba, tölts bele tiszta vizet, majd kapcsold be! Az aromaterápia használatához tégy egy csepp parfümöt, vagy illóolajat atz illattartályba, így nagyon finom illat lesz körülötted. Az ultrahangos párásító szépen és szinte hang nélkül dúsítja a levetőt, így nem fog kiszáradni a száj, vagy az orr-nyálkahártya, a közérzeted nagy mértékben javul és a bőrödnek is különösen jót tesz. Működés közben a víztartály belső világítását is bekapcsolja, így azon kívül, hogy igen hasznos, még nagyon dekoratív is. Igazán eredeti irodai, vagy otthoni kiegészítő, de használhatod iskolában, vagy a hotelszobában is. Fűtés szezonban kimondottan javasolt!  Beüzemelése és használata igazán egyszerű, használata biztonságos és csendes. A speciális technológiának, a finom porlasztásnak köszönhetően többé már a vízcseppek, vízfoltok miatt sem kell aggódnod. Egyszerűen és könnyen karbantartható, a hosszú élettartam hosszú távú megoldás jelent, hogy élvezhesd a minőségi ultrahangos párásítás előnyeit.

A készletben találsz még egy flexibilis LED lámpát is. Ezt az éjjeli szekrényeden tudod használni akár olvasáshoz is. A flexibilis ventilátor pedig hang nélkül fúj hűsítő levegőt, vagy keveri neked a párásított illatos fuvallatot. 

A funkciókat egyetlen gomb kapcsolásával váltogathatod. Csatlakoztasd a készüléket egy USB portra, majd folyamatosan tartsd nyomva a gombot 1,5 másodpercig! Így folyamatosan permetez. Nyomja meg másodszor is a gombot és tartsd nyomva 1,5 másodpercig! Így a készülék 3 másodpercig permetez majd 3 másodpercig leáll.
Nyomd meg és tartsd lenyomva 1,5 másodpercig a gombot és bekapcsol az éjszakai fény és az USB kimeneti port is áramot kap. Ide csatlakoztathatod a LED lámpádat, vagy az USB ventilátort. Kikapcsolásához; nyomd meg és tartsd lenyomva ismét a gombot 1,5 másodpercig.  

A csomag tartalma:
1 db Aromaterápiás párásító
1 db USB tápkábel
1 db USB ventilátor
1 db USB led lámpa
Használati utasítás

- ultrahangos hideg-párásító, 
- a termék USB tápkábelt tartalmaz
- automatikusan váltakozó színes LED világítás
- szakaszos vagy folyamatos üzemmód (12h  6h)
- Feszültség: 5V USB 300 mA - 400 mA
- Teljesítmény: 1,5 ~ 2W
- A víztartály kapacitása: 300 ml
- Anyaga: ABS + szilikon + elektronikus alkatrészek.
- Pára teljesítmény: 25 - 35 ml / h + 5 ml
- Teljes vízfelhasználási idő: folyamatos kb. 6 óra, szakaszos kb. 12 óra

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek