ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

5in1 Smart Fitness izom stimuláló

5in1 Smart Fitness izom stimuláló
5in1 Smart Fitness izom stimuláló
5in1 Smart Fitness izom stimuláló
5in1 Smart Fitness izom stimuláló
5in1 Smart Fitness izom stimuláló
5in1 Smart Fitness izom stimuláló
5in1 Smart Fitness izom stimuláló
5in1 Smart Fitness izom stimuláló
5in1 Smart Fitness izom stimuláló

Akár napi fél óra használat is eredményes lehet. Használhatod olvasás, relaxálás, sétálás vagy akár házimunka közben is. 6 beállítható edzésprogram és 10 intenzitási fokozat közül választhatsz. 


A nálunk vásárolt termékekre garanciát biztosítunk. Bővebben a linkre kattintva az ASZF. 8. pontjában olvashat.

14 napig visszaküldheted!

Nincs raktáron.
6 490 Ft
Részletek

Akár napi fél óra használat is eredményes lehet. Használhatod olvasás, relaxálás, sétálás vagy akár házimunka közben is. 6 beállítható edzésprogram és 10 intenzitási fokozat közül választhatsz. Egy edzésprogram időtartama 12 perc, ezt követően a készülék automatikusan kikapcsol. Az edzésprogramok automata funkcióban az üzemmódokat variálja, olyan, mint egy igazi sport-, vagy gyógymasszőr. Rezegtet, ütöget, masszíroz a beépített automata program szerint felváltva, vagy akár egyszerre. Segít ellazulni és formában tart. A készülék számos programja széleskörűen alkalmazható különböző testtájak kezelésénél, így gyors és könnyű, problémamentes használatot tesz lehetővé.

A csomag tartalma:
2 db végtagra helyezhető stiluláló lap
1 db nyakra helyezhető stimuláló lap
1 db csípőre - fenékre helyezhető stimuláló lap
1 db hasra, hátra helyezhető stimuláló lap
3 db elemes, elektromos impulzus vezérlő
Test felületek, ahol alkalmazni lehet:
- has
- derék
- karok
- csípő
- lábak
- fenék
- nyak Hatásosan használható:

- Formálhatja az izmokat
- Oldhatja a fáradságot és enyhítheti a stresszt
- Masszázs effektus
- Hát, kar, derék húzódás ellen is alkalmas lehet
- Hordozható, bárhova magaddal viheted
- A fizikai erőnlét és egészség megtartására
- Periferiális vagy centrális idegrendszer sérülés esetén
- Kialakult betegségek kezelésére
- Baleset utáni rehabilitációra
- Izomfejlesztés, izmok jobb vérellátása
- Reumatikus ízületi problémákra
- Vérnyomás problémákra
- Keringési problémákra
- Zsírégetésre, alakformálásra
- Impotencia kezelésére
- Menstruációs rendellenességekre, görcsökre
- Hasi fájdalmakra
- Baleseti rehabilitációra
- Izomgörcs oldása
- Nem használt izmok stimulálása
- Ízületi merevség oldása, gyulladás csillapítására
- Izomfájdalom csillapító (hát, derék, csípő, váll, nyak, végtagok)
Működési módokról bővebben:

Az ütögetés: Az ütés ellazítja vagy meg is szüntetheti az izomfájdalmat, illetve az izom kimerültségét, miközben javítja és helyreállítja a vérkeringést, olyan megterhelt testrészeknél mint a nyak, hát, derék. A berendezés egy speciálisan megtervezett programmal rendelkezik, a különböző masszázsokat üzemmódjaiban egyesíti, így olyan érzést ad, mintha kézzel enyhén megütnének.

A rezgés: Ez a funkció különböző betegségi állapotok kezelésére, rehabilitálásra szolgál. A rezgés hatásos gyógyír a krónikus fájdalomra, magas vérnyomásra, az ágyéktáji izomhúzódásra, hastájéki fájdalomra, rossz közérzetre, teljes testi kimerültségre, ideggyengeségre, idegfájdalomra. Úgy működik,hogy a pulzusáramot nagymértékben koncentrált energiával egy akupunktúrás ponton alkalmazzuk a test felszínén. A pulzusáramot közvetlen ingerlésként használjuk a szimpatikus idegrendszer gátlására, a vérerek tágítására, a vérkeringésre, és végül gyulladáscsökkentő és lelohasztó célra. Ugyanakkor a nagy energiájú pulzusáram a testnedveken keresztül áthalad a testen, ami a vérsavóban egy morfiumhoz hasonló anyag mennyiségének növekedését okozza, így csökkentve a fájdalmakat. Eközben a nagy energiájú pulzusáram közvetlenül ingerli az idegizmot, amely összehúzódó izmot, és tornaszerű hatást idéz elő, amelyek miatt ez az eszköz ideális a kimerültség enyhítéséhez, a károsodott ideg és a lebénulás megszüntetéséhez.

A masszázs: A masszázst a testsúly csökkentésére, a karcsú testalkat kialakítására, és az egészség javítására tervezték. A masszázs az izmok számára kívánatos modulációt idéz elő, mély ingert vált ki a bőr alatti zsírban és lebontja azt. Stimulálja a keringést, ezzel elősegíti a gyors lebontást, miközben méregtelenít. A berendezés a testkontrollt követi, pulzusáramot alkalmaz az izomfunkció megváltoztatására, javítva ezzel a testalkatot, így az önbizalmunk is megnő. 2 és 100 Hz közötti ingerlő frekvenciát produkál, amely elegendő egy fájó izom ellazításához.

Műszaki adatok:
- Módozatok: A-F (6 beállítható módozat)
- Frekvencia: 1-100 Hz
- Működési idő: 12 perc (edzésprogramonként)
- Output: max. 9.8 mA
- Működése: 3 x 2 db 1,5 V-os AAA elemmel (nem tartozék)
Figyelmeztetések: A terméket 12 perces időintervallumokban és maximum 2-3 alkalommal ajánlott használni egy nap. Pacemakerrel rendelkezők számára, illetve cukorbetegeknek a termék használata TILOS! A készülék otthoni, személyes használatra lett tervezve, azonban semmilyen orvosi kezelést nem helyettesít.

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás! (PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek