5in1 - Toll + UV + LED

Nincs raktáron.
5in1 - Toll + UV + LED
1 190 Ft
Részletek
3 db gombelemmel működik. A toll csavarásra nyitható. Jobbra csavarva a kék, balra csavarva az UV tollbetét jön elő. Két gomb van rajta. Az egyik az első nyomásra az erős, fehér fényű LED lámpát kapcsolja be az állítható, flexibilis száron, a második nyomásra az UV LED-es bankjegyvizsgálót, a harmadik nyomásra kikapcsol. A másik a laser pointert indítja be addig, amíg nyomva tartjuk. A flexibilis száron lévő lámpa segítségével sötétben is írhatunk vele, de használhatjuk olvasólámpának is. Az UV betéttel pl. megjelölhetjük a tulajdonunkat, vagy titkos üzenetet hagyhatunk másoknak, amit az UV LED-el megvilágítva el is olvashatunk. A beépített UV LED-el bankjegyet vizsgálhatunk és győződhetünk meg vele azonnal arról, hogy valódi fizetőeszközt, vagy jó minőségű fénymásolatot tartunk a kezünkben. A lézer pointert használhatjuk pl. prezentációkhoz. A toll nagyon elegáns, masszív kivitelű és több színben is kapható. Ajándéknak is kitűnő!

5 az 1-ben!

1. Normál, kék golyós toll
2. Láthatatlan tintával író, UV golyóstoll (UV toll, ami csak UV fényben látható, pl. titkos jelölésekhez)
3. Lézermutató, prezenter
4. Beépített, miniatűr, pénzvizsgáló UV LED lámpa
5. Erős fényű fehér LED lámpa íráshoz, olvasáshozInfó: A laser hullámhossza 630-680 nm, hatótávolság 800 méter, lézersugárzás <1mW (2. Osztály). Alkalmas prezentációkhoz, távoli pontok megmutatására. Szembe világítani TILOS és veszélyes! Impulzus, szakaszos használatra van tervezve. Folyamatos használat esetén, túlmelegedés miatt a termék meghibásodhat. Ilyen esetben a termék halvány, halványodó piros fényt bocsájt ki. Ez a fény is káros a szembe való jutásakor! Az így meghibásodott készülékre -a helytelen használat miatt- nincs garancia! Ajánlott irodalom használat előtt: http://www.osski.hu/info/laserpointer/laserpointer.html

Az UV filchez képest hátránya, hogy a golyós tollbetét miatt minimálisan nyomhatja a papírt is. Ellentétben ezzel, az UV filc még leghalványabb karcot sem hagy a papíron.

Ne használd puskázásra!

fekete, ezüst, kék színekben rendelhető! A kívánt színt a megrendelés leadásakor megjegyzésként kérjük feltüntetni!

Adatok
Cikkszám
01281
Hasonló termékek