8in1 autós Magic Hose szett

-40%
Nincs raktáron.
8in1 autós Magic Hose szett
8in1 autós Magic Hose szett
8in1 autós Magic Hose szett
8in1 autós Magic Hose szett
9 990 Ft
5 990 Ft
Részletek

Minden egyben autómosó és locsolótömlő készlet. Ebben az autómosó készletben mindent megtalálsz, amivel csillogóvá varázsolhatod az autódat. A praktikus táskában az összes hozzávalót összekészítettük, így már csak egy napos délutánra van szükséged, hogy a járgányodat a környék ékességévé alakítsd át. A készletben megtalálható az új, csavarodásmentes locsolólócső is. Ez a 2015-ös modell már erősített oldalfalú, és erősített borítást is kapott. A műanyag csatlakozókat is tartós, hosszú élettartamú fémre cserélték. A tömlő kb. 2-3-szorosára is megnő a víznyomás alatt. Ha elzárod a vizet, a tömlő ismét összezsugorodik. Nem záródik el, magától kibogozza magát, ha nyomás alá kerül. Locsolhatsz vele kertet, moshatsz autót, vagy töltsd fel a gyerekeknek a pancsoló medencét! A készletben találsz még egy állítható szórófejet is, aminek a segítségével könnyen lemoshatod a kényes és problémás helyeket. Az összehajtható vödörben egy kupaknyi aktív hab port keverhetsz, vagy az adagolós fejbe is töltheted. A háromszög kefével buborékos habot készíthetsz, ami leoldja a szennyeződéseket még a felniről is. Tökéletes tisztítást végezhetsz a szivaccsal, majd a leöblítést követően a vízlehúzóval lelökheted a karosszériáról és az ablakokról a vizet. A mikrofilteres törlővel szárazra törölheted az egész autót. A mikrofilteres kesztyűvel pedig a belső teret, a műszerfalat szabadíthatod meg a portól. Egyszerűen tökéletes, mindenre kiterjedő autóápoló készlet! Ráadásul mind elfér a csomagolás gyanánt használatos, erős füles táskában, amit akár a csomagtartóban is elhelyezhetsz.A kép illusztráció, alkalmanként a kendő, kesztyű, locsolócső színben eltérhet!A csomag tartalma:

- 1 db 22,5 méteres, törésmentes Flexi Hose locsolócső, erősített réz csatlakozókkal és állítható szórófejjel. Alap mérete 5m, víznyomás alatt éri el a végleges, 22,5m-es méretét. 

- 1 db különleges nedvszívó képességű, microfibre kesztyű. Használd a rojtos oldalát nedvszívásra és portalanításra, a sima felületű oldalát pedig polírozásra.

- 1 db lágy gumis, vízlehúzó a tökéletes tisztaságért.

- 1 db összehajtható, 9 literes vödör. Egy mozdulattal szétnyitható és feltölthető vízzel. Kerti munkáknál, horgászatnál is használhatod.

- 1 db nagy autómosó szivacs korall anyagból, amivel egy folt sem marad a kocsin.

- 1 db szuper nedvszívó képességű törlőkendő, a felület végső áttörlésére.

- 1 db 50 gr-os aktívhab por, ami 10 autómosáshoz elegendő! Egy vödör vízben 3-5 gramm port kell jól elkeverni!

- 1 db háromszög autómosó kefe mosószer adagolóval és locsolóra csatlakozható nyéllel. Aktívan oldja a lerakódott szennyeződéseket!

+

- 1 db AJÁNDÉK mikroszálas törlőkendő 65 cm x 29 cm

- 1 db AJÁNDÉK többfunkciós, állítható szórófej FIGYELEM! 30 - 238 PSI víznyomással működik! A normál locsolócsövek víznyomása 30-90 PSI. Használaton kívül nem szabad nyomás alatt tartani a szétdurranás veszélye miatt. A készlet összeszerelt állapotban kerül átadásra, azonban használat előtt értelemszerűen a csatlakozókat, illesztéseket meg kell húzni, de legalábbis ellenőrizni kell, mielőtt nyomás alá helyezed! Ivóvízhez használni TILOS!


Adatok
Cikkszám
02955
Hasonló termékek