ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

Állva pisilő csajoknak

Állva pisilő csajoknak
Állva pisilő csajoknak
Állva pisilő csajoknak
Állva pisilő csajoknak
Állva pisilő csajoknak
Állva pisilő csajoknak
Állva pisilő csajoknak
Állva pisilő csajoknak
Állva pisilő csajoknak
Állva pisilő csajoknak

Pisilő tölcsér, pisitölcsér csajoknak.


A nálunk vásárolt termékekre garanciát biztosítunk. Bővebben a linkre kattintva az ASZF. 8. pontjában olvashat.

14 napig visszaküldheted!

Nincs raktáron.
2 990 Ft
Részletek

Pisilő tölcsér, pisitölcsér csajoknak. Amennyiben nő vagy, akkor át tudod érezni azt a problémát, hogy nyilvános helyen, étteremben, idegen helyen milyen kínos elmenni pisilni. Ugye rá nem mersz ülni, ami érthető, mert hát nem szeretnél összeszedni semmit, így marad a guggolás, a papírozás, meg az "inkább kibírom hazáig". Ez az ötletes szerkezet azonban megoldja az összes ilyen gondodat! Az eszköz használata segít elkerülni a húgyúti fertőzéseket, a nyilvános WC-k használata során összeszedhető egyéb vírusos és bakteriális fertőzéseket (pl. nemi betegségek, herpesz, szemölcsök, hepatitisz, stb.) A segítségével állva is tudsz könnyíteni magadon, akár az ilyen szempontból irigyelt férfiak. A szilikon formát csak illeszd oda, majd a dolgod végeztével a mosdóban öblítsd el, tedd el a táskádba és már mehetsz is, minden kellemetlenség nélkül. Diszkrét, higiénikus, egyszerű, hordozható. Legyen a táskádban mindig!


Használhatod:

Kiránduláskor, koncerteken, szabadtéri programokon, fesztiválokon, mobilvécékben, sportoláskor, a bonyolultabb (pl. síruhák, egyrészes fürdőruhák) öltözékek nehézkes fel-, és levételénél, utazáskor, a reptéri vagy autópálya melletti vécékben, repülőn, vonaton, kórházakban, egészségügyi, szociális intézményekben.


Akiknek ajánljuk:

Hölgyeknek, vagy idősebbek számára is, akiknek nehéz bizonyos helyzetekben leülni, illetve felállni, bárkinek bizonyos műtétek után, várandós kismamák számára, szülés után, "Kislányos” szülőknek, fesztiválok illemhelyeinek kiváltására, nyilvános WC-t nem szívesen használóknak. 


- A termék színben, árnyalatban esetenként eltérhet!
- Teljesen higiénikus és könnyen használható
- Diszkrét, hordozható és újrafelhasználható
- Használat után öblítsd ki és tedd vissza egy önzáró tasakba!
- Úgy tervezték, hogy nem folyik vissza
- Ideális utazási és egészségügyi kiegészítő
- Anyaga szilikonos műanyag, teljesen vízlepergető
- Mérete: 10 cm x 15 cm


A feltaláló, a brit Samantha Fountain nagyszerű ötlete (female urinal) világszerte egyre jobban elterjed a gondolkodó nők körében. A készülék használata egyszerű, bár először egy kis gyakorlás a zuhany alatt nem árt. A tudatos nők ma már inkább elkerülik a fizikai kapcsolatot a nyilvános illemhelyekkel. Az Angliai Nemzeti Egészségügyi Rendszer biztosítja bizonyos műtéteket követően a betegek számára, hiszen emberibb megoldást nyújt, mint az ágytál. Az ország hadseregében szolgáló női katonákat és a Brit rendőrnőket is ellátják ezzel az eszközzel már évek óta.

 

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek