06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

Szűrés

Babakocsi

Választhatunk igényeink szerint - sport babakocsik (könnyű, kényelmesebb tárolás) - komolyabb funkciójú babakocsi rendszerek (kiegészítésként extra tároló helyek, felpattintható babahordozók vagy autósülések, stb.) - esetleg iker babakocsik között.

Akár a parkba tart egy kényelmes túrára, vagy a városban szeretne a kisbabájával körülnézni, a babakocsi elengedhetetlen szükséglete egy kényelmes sétának. A megfelelő babakocsi nemcsak kényelmes és biztonságos helyet biztosít a babának az üléshez vagy a szundikáláshoz, hanem praktikus tárolási eszközt is biztosít az összes nélkülözhetetlen dolog tárolására, a törlőkendőktől, pelenkáktól kezdve a ruhaváltásig és akár egy extra cumiig.

A babakocsi kiválasztásánál először vegyük figyelembe mennyit tudunk rászánni a költségvetésünkből. Utána gondoljuk át hogy hol fogjuk használni, hol fogjuk tárolni, mennyi dolgot szeretnénk magunkkal vinni egy sétához.

Az egyszerű és könnyű fedett babakocsi megkönnyíti az utazást (és a tárolást), míg a komolyabb funkciójú babakocsi rendszerek olyan hasznos funkciókkal büszkélkedhetnek mint az extra tároló hely, és a felpattintható babahordozók vagy autósülések. Sokak számára az alkalmi használatra szolgáló alapmodell tökéletesen alkalmas. Mások számára megéri egy komolyabb modellre költeni, még akkor is ha ez egy nagyobb beruházás. Ha gyakran viszi ki a babát, vagy több gyermeket tervez, valószínűleg nagyon sokat fogja használni és sok évig ki kell hogy szolgáljon bennünket, tehát mindenképpen alaposan gondoljuk át melyik típus a legmegfelelőbb számunkra.