Bicikli-, és zseblámpa + konzol

Bicikli-, és zseblámpa + konzol
2 790 Ft
Részletek

Hihetetlen erős, reflektor erősségű, 1 db LUXEON LED-es bicikli első-, illetve hordozható elemlámpa. Nagy teljesítményű. A lámpában lévő LED élettartama 80-100.000 üzemóra. Szembe világítani vele szigorúan TILOS! 3 db 1,5V-os "AAA" elemmel/ 1,2V-os akkumulátorral működik (nem tartozék!). Energiafelhasználása rendkívül gazdaságos, a 3 db "AAA" elem teljesítményétől függően folyamatosan akár 15-20 órán keresztül is üzemel. Az enyhe melegedés normál üzemi állapot. Biciklilámpaként igen jól használható a tartozék bilinccsel. A beállításnál figyelembe kell venni, hogy a szembe jövőt elvakíthatja!


A lámpa kétféle üzemmódban üzemeltethető:
1. erős, erőteljes reflektor fény
2. erős, erőteljes fényerejű villogás

Az üzemmódokat a lámpa végén elhelyezkedő kapcsolójának megnyomásával váltogathatjuk. A tartókonzol oldalirányban is állítható, így felszerelve könnyen beállíthatjuk a magunk elé vetített fénysugarat. A konzolból a lámpa könnyen, egy pillanat alatt kihúzható és magunkkal vihetjük zseblámpaként, ha szükséges. A kerékpáron éjszaka a lámpa fényereje biztonságos közlekedést tesz lehetővé, azonban a lámpát úgy kell beállítani, hogy a szembe jövő autóst lehetőleg ne vakítsuk el!

Masszív, alumínium ház, ideális méret, praktikus megoldások, könnyű kezelhetőség, döbbenetes fényerő, elegáns kivitel! Méretei: 10,5 cm x 3 cm

Luxméter mérés eredménye 5-10 cm távolságból: 69.500 LUX
Adatok
Cikkszám
00947
Hasonló termékek