Buzz.. game PC XP

Nincs raktáron.
Buzz.. game PC XP
2 990 Ft
Részletek
Röviden a játékról:
Kézügyesség fejlesztő, családi szórakoztató elektronikus játék. Remek szórakozást nyújt a családnak. Baráti összejövetelekre, rendezvényekre is kiválóan alkalmas. A játék PC számítógéphez csatlakoztatva látványos játékmenetet nyújt.

A játék célja:
A játék célja, hogy a játékkar - hurkot a lehető legkevesebb érintéssel vigyük végig az 1 méter hosszú pályán. A pálya alakját saját magunk alakíthatjuk ki. Csak a fantáziánk határozza meg a pálya kialakítását. Síkbeli, és térbeli pályákat egyaránt kialakíthatunk.

Számítógéphez csatlakoztatott üzemmód:
A játék úgy a legélvezetesebb, ha számítógéphez csatlakoztatjuk. A számítógépen XP operációs rendszer, hangkártya, DiretX videóvezérlő, CD meghajtó, GAME port (15 pólusú játék/botkormány csatlakozó) szükséges. A játékhoz a csomagolásban lévő CD-n lévő program telepítése szükséges. A játékhoz az Internetről ingyenesen tölthetőek le kiegészítők.

Számítógép nélküli üzemmód:
A játék használható elemről is, számítógép nélkül. Ilyenkor a pálya érintését hang jelzi. Ehhez az üzemmódhoz 4db 1,5V-os (AA) alkáli ceruzaelem szükséges (nem tartozék).

PC XP kompatibilis !
Adatok
Cikkszám
00473
Hasonló termékek