Cseresznyemag párna - Bagoly

Nincs raktáron.
Cseresznyemag párna - Bagoly
2 690 Ft
Részletek
Különleges, baglyos párna gyulladás, fájó testrészek, ízületi panaszok kezelésére. Vannak betegségek, amelyeket nagyon hatékonyan lehet gyógyítani hideg vagy meleg borogatással. Mivel a cseresznye magjának héja nagyon jól tartja a felvett hőt, ezért hideg és meleg terápiás célra egyaránt kiválóan használható. A felmelegítése rendkívül egyszerű. Vedd ki a huzatból a cseresznyemag párnát, tedd a mikróba és melegítsd fel! A hideg hatására a szervezetben csillapodnak a fájdalmak, és beindulnak az immunrendszer öngyógyító hatásai, ezek közül a legfontosabb talán a gyulladáscsökkentés, de hozzájárul a gyorsabb izom regenerációhoz is. Jótékony hatása még a hidegnek, hogy megnyugtatja az idegrendszer működését is. Ha erre szeretnéd használni, tedd a mélyhűtőbe a cseresznyemag párnát, amíg kellőképpen hideg lesz, majd helyezd a fájó, gyulladt testrészre!
Meleg borogatáshoz: Fontos, hogy minden használat előtt ellenőrizni kell, nehogy túl forró legyen. Ha kellemesen meleg, akkor tedd a fájó testrészre! Meleg borogatásként használhatod mindenféle reumatikus jellegű betegségre, az izmok és ízületek megbetegedéseire, hosszú ideje tartó gerinctáji fájdalmak (hát- és derékfájás, lumbágó, isiász, Bechterew-kór, nyakmerevedés) esetén. Ízületi elváltozások, vállmerevség illetve váll-kar tünetcsoport, csípő- és térdízületi panaszok, izommerevség esetén. Kisebb gyerekeknél nagyon hatékonyan használható a cseresznyemag párna pl. hasi fájdalmak, vagy fülfájás kezelésére, enyhítésére. Használatával csillapítható a mellgyulladás szoptatós mamáknál.

Hideg borogatáshoz: Alkalmas reuma, ízületi gyulladás kezelésére. Megszüntethető vele a fájdalom, a duzzanat és a forróság érzete. Alvászavarok egyes formáinak kezelésére, egyes autoimmun betegségekben kiegészítő kezelésként. A cseresznyemag párna használatával csillapíthatóak a terhesség alatt megduzzadt láb kellemetlen tünetei is.

- anyaga: 100% pamut + cseresznye magok
- Melegítés: ki kell húzni a kis párnát a huzatból és úgy tedd be a mikrohullámú sütőbe! kb. Idő: 45-60 másodpercre (teljesítménytől függően)
- mérete: 17 cm x 3 cm x 17 cm
Adatok
Cikkszám
03334
Hasonló termékek