DVB-T USB digitális földfelszíni TV/ Rádió vevő

DVB-T USB digitális földfelszíni TV/ Rádió vevő
8 790 Ft
Részletek
Utazáshoz, nyaraláshoz! A digitális adások vételéhez lényegében ugyanaz a technológia szükséges, mint a digitális műholdas adások vételéhez. A hétköznapi felhasználó csupán egyetlen lényegi különbséget tapasztalhat: az ég felé néző lavór helyett az eddig is használt hagyományos antenna szükséges. A csomagban a tuner mellett egy kisméretű antennát is találhatunk, mely mágneses talpával fém felülethez rögzíthető. Ez a kis antenna bőven elegendő a megbízható vételhez. A mellékelt adapterrel, szükség esetén, normál antennakábel is csatlakoztatható a tunerre.

Az USB2.0 portra dugott tévévevőnek tulajdonképpen könnyű dolga van -- ennek köszönhető kis mérete is --, hiszen a digitális adásokban rögtön MPEG-2 tömörítésű anyagot sugároznak, így azt tulajdonképpen csak továbbítani kell a számítógép részére az USB-porton keresztül. A hordozható tuner kis méretéből és USB-s mivoltából adódóan nem csak asztali számítógépek egyszerű bővítésére használható, hanem notebook-ot, laptopot is elláthat földi vétellel.

Infó: DVB-T: digitális föld felszíni műsorszórás a VHF-UHF sávban. A DVB-T, a földfelszíni digitális sugárzás, megoldásainak köszönhetően nagyobb műsorválasztékot, kiváló minőséget és megbízható vételt biztosít a nézők számára. A DVB-T emellett egy olyan "jövőbiztos" rendszert is jelent, amely új piaci és üzleti lehetőségeket képes teremteni. Általános bevezetése frekvenciák felszabadítását teszi lehetővé új szolgáltatások számára.

Magyarországon nem használható teljesen (MPEG2 tömörítés miatt), de külföldön (pl. Nagy Brittania, Svédország, Spanyolország, Finnország, Svájc, Németország, Belgium (flamand), Hollandia, Olaszország, Franciaország, Csehország, Dánia, Ausztria, Görögország, stb.) több-száz csatorna fogható vele! Tökéletes utazáshoz, nyaraláshoz!
Adatok
Cikkszám
00571
Hasonló termékek