Ügyfélszolgálat: 06(70)490-2992 H-P 11-16 óráig

15 nap pénzvisszafizetési garancia

több mint 1000 termékre...

Deerma DEM-A10W takarítórobot
Deerma DEM-A10W takarítórobot
151 200 Ft

Deerma DEM-A10W takarítórobot

Deerma DEM-A10W takarítórobot
Deerma DEM-A10W takarítórobot
Deerma DEM-A10W takarítórobot
Deerma DEM-A10W takarítórobot
Deerma DEM-A10W takarítórobot
Deerma DEM-A10W takarítórobot

Termék állapota: 

ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN, GARANCIÁVAL


Megbízható szállító partnerek:  

Biztonságos fizetések: Bankkártya, Előre utalás, Utánvét

A terméket ha meggondoltad magadat 15 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!


hobbyrendeles értékelések, követőink...

 

Szállítási idő
2-5 munkanap
RAKTÁRON VAN
151 200 Ft
Részletek

Deerma robotporszívó


Nyugodtan foglalja el magát, amíg a Deerma DEM-A10W robotporszívója kitakarít Ön helyett! Felporszívóz és még fel is mos, majd magától kiüríti a portartályát a hozzátartozó ürítőállomásnál. A szívóereje eléri a 2200 Pa-t, a felmosó párna pedig 180 fordulatot tesz egy perc alatt. A készülék automatikusan észleli a szőnyegeket, az Al algortimusnak köszönhetően pedig könnyedén eligazodik az otthonában. Kényelmesen működtetheti az applikáció vagy a hangvezérlés segítségével.
Megbízható porszívózás


Mitől olyan jó a Deerma robotporszívója a takarításban? A készülék új elektromos görgőkkel lett felszerelve, ami gyapjúból és gumiból készült, így még hatékonyabban képes megtisztítani a különböző felületeket. Emellett az oldalkeféiével alaposan megtisztítja a fal melletti részeket is. A készülékbe a legkorszerűbb Nidec motor került, ami a hatékony működésért és a magas szívóerőért a felelős.
Felmosásban is tökéletes!


Szeretné, hogyha a robot felmosná a padlót? Akkor egyszerűen csak cserélje ki a portartályt a speciális víztartályra, aminek 380 ml-es a kapacitása. A DEM-A10W gyorsan és hatékonyan bírkózik meg még a legmakacsabb szennyeződésekkel is! A készülék 2 forgó párnával lett felszerelve, amik nagy sebességgel forognak, ennek köszönhetően pedig tökéletes tisztaságot eredményez. Emellett tisztítószert is hozzáadhat a víztartályhoz, amennyiben szükséges.
Magától kiüríti a tartályát!


A készülék egy nagy portartállyal lett felszerelve, ami tripla szűréssel és 300 ml-es kapacitással rendelkezik. Kiürítenie pedig nem kell, mivel, amint megtelik, a porszívó automatikusan az ürítőállomásra megy és kiüríti a tartályt. A rövid légcsatornának és a 28000 Pa-os szívóerőnek köszönhetően ez csupán 10 másodpercet fog igénybe venni! Emellett a hozzátartozó 3 literes porzsákok 1-2 hónapig is használhatóak!
Fejlett navigációs rendszer


A navigációs algoritmus, a 200°-os nagylátószögű kamera és a legkorszerűbb giroszkóp teszi tökéletessé a robotporszívót! Pontosan beméri a területet, térképet generál, megtervezi az optimális takarítási útvonalat és nem hagy ki egyetlen helyet sem, de nem is téved el! Emellett a fejlett VSLAM 4.1 technológiának köszönhetően alkalmazkodik az új berendezésekhez és frissíti az útvonalat, hogyha például áthelyez egy bútort.
Beépített szenzor


A porszívó 27 szenzorral lett felszerelve és már 10 cm-es távolságról is érzékeli a tárgyakat, így időben lelassít, hogy elkerülje az ütközést. A 12 mm magas akadályokon könnyedén átmegy, valamint amiatt sem kell aggódnia, hogy esetleg leesik a lépcsőn! A szőnyegeket automatikusan felismeri és porszívózás közben növeli a szívóerejét, hogy a szőnyeg mélyén lévő szennyeződéseket is eltávolítsa! Amikor pedig felmossa a padlót, akkor kikerüli a szőnyegeket, hogy azok ne legyenek vizesek!
Okos kialakítás


A DEM-A10W tökéletes lesz az otthonába! A magassága 7,8 cm, így gond nélkül befér majd a bútorok alá, emellett pedig nem is foglal nagy helyet a lakásban, mivel a porszívó és az ürítőállomása kis helyen is elfér. Ezen kívül automatikus felismeri a 2.4G Wi-Fi hálózatot, így a beállítása nagyon egyszerű. Az OTA frissítéseket is támogatja, a portartály ürítésével pedig nem kell foglalkoznia: amikor teli van, akkor értesíteni fogja Önt!
Kényelmes vezérlés


Mostantól távolról is könnyedén vezérelheti a robotporszívót az applikáció segítségével! Megtervezheti a takarítási menetrendet, kiválaszthatja a módokat, virtuális falakat hozhat létre és meghatározhatja, hogy melyik területeken takarítson a készülék. Éppen nincsen kéznél a telefonja? Nem probléma! Hangvezérléssel is irányíthatja a robotporszívót. A készülék kompatibilis Siri-vel és a Tmall Genie okos asszisztenssel is.
Hosszú működési idő


A Deerma DEM-A10W kisebb és nagyobb otthonokba is tökéletes lesz! Egy strapabíró 2550 mAh-es BAK akkumulátorral lett felszerelve, aminek köszönhetően a működési ideje hosszú annyira (120 perc), hogy alaposan feltakarítson 90-150 m2-es területet is. Emellett, amennyiben alacsony a töltöttségi szintje, akkor automatikusan visszatér az állomásra, feltölti magát, majd onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta!
A doboz tartalma:  • Robotporszívó

  • Ürítőállomás

  • Víztartály

  • Portartály

  • Oldalkefék (3 db)

  • Porzsák (2 db) (1 db porzsák már az ürítőállomásban van)

  • Felmosó párna (2 db) (1 pár felmosó párna már a víztartályhoz van szerelve)

  • Tisztítókefe

  • SzűrőTulajdonságok:


Márka Deerma
Név Okos robotporszívó automatikus porgyűjtési funkcióval
Modell DEM-A10W
Szín Fehér
Méret (robotporszívó) 325x325x78mm
Méret (ürítőállomás) 256x200x350mm
Szívóerő 2200Pa
Működési feszültség 14.4V
Teljesítmény 28W
Működési idő 120 perc
Töltési idő 4 óra
Töltési feszültség 20V
Töltőáram 1.2A
Akkumulátor kapacitása 2550mAh
Porzsák kapacitása 3l
Víztartály kapacitása 380ml
Portartály kapacitása 300ml
Csatlakozás Wi-Fi 2.4G
Akadálymentes áthaladás a tárgyakon 12 mm-ig
VÉLEMÉNYEK VÁSÁRLÓINKTÓL

Adatok
Gyártó
Deerma
Garancia
12 hónap
Cikkszám
IN24337
vásárlóink véleménye a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek