Egyedi Utcanév tábla

Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
Egyedi Utcanév tábla
A termék gyorsan Önnél lehet online rendelés esetén!
Jelenleg a termék nem elérhető
11 990 Ft

Egyedi, névre szóló utcatábla a kívánságod szerint. Eredeti méretben, eredeti anyagból és az eredetivel egyező módon festve!

Részletek

Egyedi, névre szóló utcatábla a kívánságod szerint. Eredeti méretben, eredeti anyagból és az eredetivel egyező módon festve! Legyen szó Valentin napról, születésnapról, évfordulóról, esküvőről, ballagásról, anyák napjáról, ez az egyik legmeghökkentőbb de legaranyosabb ötlet. Garantáltan olyan ajándékot tudsz adni, amit az ünnepelt biztosan elhelyez majd a szoba, vagy a ház falán! Ezek a táblák mind élethű nagyságúak, UV állóak, kültéri használatra is alkalmas horganyzott fémlemezből készülnek égetett festéssel. A különbség csak annyi lesz, hogy a feliratuk a megajándékozott nevét, születési idejét, vagy valamilyen érdekes, vicces tulajdonságát tartalmazza. A táblára bármi felkerülhet! Nevezz el az ünnepeltről teret, utcát, sétányt, esetleg sugárutat! Születésnaposnál a tábla tetejére írjuk a várost, az alsó részére pedig például a születésnapi dátumát, ami majd a végtelenbe mutat. Valentin napra, esküvőre a pár neve, valamelyik fontos dátum és város kerül rá. Ballagásra, vagy diplomaosztóra pedig az iskola helye lesz a város, a házszám pedig amikor elkezdte az iskolát és amikor befejezte azt. Nem kell a miatt aggódnod, hogy az ajándékozott egy év múlva szomorúan mutatja a kifakult, tönkre ment ajándékodat! Ezek a táblák ugyanis időtállóak, nem műanyagból, hanem kültérre/beltérre is alkalmas horganyzott fémlapból készülnek, UV álló festéssel. Csakúgy, mint ahogyan azok, amiket a házak falán találsz. Az utcanév táblák sarkaiban egy-egy lyuk található, így könnyen rögzíthetők bármilyen felületre. A megrendelése nagyon egyszerű! A megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatban írd meg, milyen feliratok kerüljenek a táblára és küldünk egy grafikai látványtervet e-mailben jóváhagyásra. Ha minden rendben van, akkor elkezdjük a gyártást, ami általában maximum 5 munkanapot vesz igénybe.


- kizárólag ELŐRE FIZETÉSSEL rendelhető!
- eredetivel megegyező minőségű, méretű: 60 cm x 20 cm
- a csomag tartalma: egyedi szöveggel készített eredeti méretű és anyagú utcatábla
- anyaga: UV álló, égetve festett horganyzott fémlemez
- a termék ára már tartalmazza a kért felirat árát is
- elkészülési idő: az összes adat és az utalás beérkezését, valamint az azt követően megküldött látványterv elfogadását követőn 5-7 munkanapon belül postázzuk !!!

Megrendeléskor a megjegyzés rovatban add meg az egyedi szöveget a készítéshez!

Adatok
Tömeg
900 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!