ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

Blog

Egyedi ajándékok minden alkalomra!

Rebeka
2021.01.10 10:08

Egyre többen vannak, akik a sablonos szuvenírek helyett különleges, egyedi ajándékok adásával szeretnék meglepni szeretteiket. Ennél ma már mi sem egyszerűbb. Az interneten található ajándékboltok kínálatában mindenkinek találunk olyan ajándékot, ami igazán illik hozzá. A személyre szabott meglepetések üzenete pedig az, hogy igazán fontos számunkra az, akinek szánjuk.

Formabontó órák férfiaknak, nőknek

Régóta szokás nagyobb ünnepek alkalmával divatos vagy épp elegáns karórát ajándékozni szeretteinknek. Ez a hagyomány egyáltalán nem lesz elcsépelt, ha különleges darabbal lepjük meg az ünnepeltet. Nagy örömet szerezhetünk környezetvédő rokonainknak, barátainknak egy bambusz karórával. 

Ezek a könnyű, hipoallergén órák nagyon dekoratívak, és nem tartalmaznak mérgező anyagokat. Semmiféle festékkel nem kezelték őket, ezért teljes egészében érvényesül a bambusz természetes szépsége. Környezetbarát, hiszen nem terheli műanyaggal a Földünket. Mivel minden óra bambusz mintázata egyedi, ezért nem készül két egyforma darab belőlük.

Egyedi ajándékok a kávé és a tea szerelmeseinek

Szuper, egyedi tárgyakkal lephetjük meg kávéimádó barátainkat. Választhatunk inoxos, modern kialakítású, kotyogós kávéfőzőt. Ha a retró dizájnt jobban kedveljük, mai napig megvásárolhatjuk nagymamánk kávéfőzőjét. Annak, aki az erős, intenzív ízű kávét kedveli, kiváló választás egy kotyogós.

Ha a teát jobban kedveli az, akit meg szeretnénk ajándékozni, számára is praktikus és szép meglepetéseket találunk az interneten. A teapálca kanállal pontosan egy adagnyit mérhetünk ki a szálas teából. Ezután kicsit meg kell döntenünk a kanalat, hogy a tealevelek a kanál szárán lévő filterbe jussanak. Ezen a kis csövön apró lyukacskák biztosítják, hogy a teából kiázhasson az esszencia, de a levelek a filterben maradjanak.

Szintén praktikus ajándékok lehetnek a figurás bögrejelölők. Ezek nem csak segítenek megjegyezni, hogy melyik bögre kihez tartozik. A klasszikus teafilterek rögzítésében is segítenek, megakadályozva, hogy a filterpapír a bögrében landoljon.

Különleges, ezoterikus ajándékok

Spirituális szeretteink biztosan nagyon fognak örülni egy tematikusan fűzött ásványkarkötőnek. Nem csak nőknek, de férfiaknak is kiváló ajándék. Ezek a karkötők, az úgynevezett malák az ásványok energiáit használva támogathatnak minket. Ha tudjuk, hogy a barátunknak alvásproblémái vannak, vásárolhatunk számára pihentető alvást segítő karkötőt. Rendelhetünk továbbá például szorongásoldó, babaváró, önbizalomnövelő vagy súlycsökkentést segítő ásványékszereket. Rendkívül széles a paletta. Az azonban biztos, hogy örömet okozunk azzal, hogy igazán személyre szóló ajándékot adunk.

Bringás ajándékok biciklis barátoknak

Könnyű dolgunk van, ha megajándékozni kívánt szerettünk hobbija a biciklizés. Vagány ajándék lehet egy LED világítású küllőlámpa. Nem csak növeli a szürkületi vagy éjszakai biciklizés biztonságát. A folyamatosan körbefutó fény szabályos körré folyik össze, ami rendkívül látványos bringázás közben. 

Különleges és figyelmes szuvenír lehet a kerékpárok kormányára szerelhető irányjelző világítás. Ezt használva biztonságosabbá válik az irányváltás, ami belvárosi forgalomban nagyon nagy segítség.

Ezért jobb az egyedi ajándék

Az egyedi ajándékok azt üzenik szeretteinknek, hogy jól ismerjük őket. Megmutatják, hogy fontos számunkra, hogy valóban örömet okozzunk. Webáruházunkban tematikusan böngészhetsz az ajándékok közt.