Elektromos rázós kulcs

Nincs raktáron.
Elektromos rázós kulcs
990 Ft
Részletek
Nem tudod kitenni a kulcscsomódat a kocsmában az asztalra, mert a haverok állandóan azzal játszanak? Mindenki állandóan a slusszkulcsodat babrálja? Le akarod szoktatni erről őket? Itt a megoldás: elektromos autókulcs, ami a kéretlenül babrálót a kulcs nyitása helyett majd jól megrázza, hogy ne felejtse el! Persze mindezt kizárólag nevelési céllal... Na igen, ez mondjuk tényleg elég hülye vicc, de hatásos, az biztos. Ráadásul garantáltan jól fogsz mulatni! Az autókulcs egyébként mindenben egy szabványos bicskakulcsra hasonlít. A belsejében elrejtett gombelem gondoskodik a gonosz meglepetésről. A kulcs hátlapja fém borítású. Megmarkolva azt, mit sem sejtve biztosítjuk az áramkör egyik részét, amit a kulcsnyitó gomb gyanútlan megnyomásakor azonnal rövidre is zárunk. Nnna, ezzel az igen kulturált, sokat olvasott kollégáinkat, barátainkat is garantáltan azonnali, ízes-magyar összetett mondatokból álló káromkodásra tudjuk majd bírni, természetesen korra és nemre való tekintet nélkül!

Kulcstartó is egyben és hogy ne legyen teljesen hasztalan az előbb már leírt elvitathatatlan előnyökön kívül, található benne egy erős fényű 1LED-es lámpa is, a másik gomb pedig egy lézer-pointert hoz működésbe.

Vicces egyedi ajándék
Figyelem! Gyenge erősségű áramütést okoz, ami akár zavarhat is különböző elektromos eszközöket (pl. pacemaker, stb.), valamint nem tudni, milyen hatással van olyanra, akinek egészségügyi problémája (pl. szívbetegségek, epilepszia, terhesség, stb.) ezért ott NE HASZNÁLD! Nem gyermekeknek készült! Gyermekek elől el kell zárni!

Infó: A laser hullámhossza 630-680 nm, hatótávolság 800 méter, lézersugárzás <1mW (2. Osztály). Alkalmas prezentációkhoz, távoli pontok megmutatására. Szembe világítani TILOS és veszélyes! Impulzus, szakaszos használatra van tervezve. Folyamatos használat esetén, túlmelegedés miatt a termék meghibásodhat. Ilyen esetben a termék halvány, halványodó piros fényt bocsájt ki. Ez a fény is káros a szembe való jutásakor! Az így meghibásodott készülékre -a helytelen használat miatt- nincs garancia! Ajánlott irodalom használat előtt: http://www.osski.hu/info/laserpointer/laserpointer.html
Adatok
Cikkszám
01355
Hasonló termékek