06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Szűrés

Etetőszék

Fedezd fel a legjobb márkákat és sokoldalú etetőszékeket az online shopunkban! A Chipolino, Lorelli, Klups, Espirofix márkák széles választékban elérhetők, és minden szülő igényeit kielégítik, amikor az etetés kényelmes és biztonságos módját keresik a kisbabáknak és kisgyermekeknek. A multifunkciós, fa és fix etetőszékek minden kismama és kispapa számára kiváló választást jelentenek az étkezésekhez. A stabil és biztonságos kialakítás mellett az etetőszékek kényelmesek és könnyen tisztíthatók, így minden szülő nyugodtan élvezheti a közös étkezések varázsát.

Chipolino etetőszékek: A Chipolino márkájú etetőszékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és biztonságos megoldást kínálnak a kisbabák étkezéséhez. A multifunkciós kialakítás lehetővé teszi az etetőszék állíthatóságát és igazodását a növekvő gyermekek igényeihez.

Lorelli etetőszékek: A Lorelli etetőszékek modern dizájnnal és praktikus funkciókkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a szülők mindennapi életét. A kényelmes párnázat és a könnyen tisztítható felület gondoskodik a kellemes étkezési élményről.

Klups etetőszékek: A Klups márkájú etetőszékek elegáns megjelenéssel és tartóssággal büszkélkednek. A klups etetőszékek fa kivitelben különösen népszerűek, és a kismama stílusosan berendezett otthonához kiválóan illenek.

Espirofix etetőszékek: Az Espirofix etetőszékek stabil kialakítással és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek. Az állítható magasság és a kényelmes ülőrész gondoskodik a gyermekek kényelméről és a szülők kényelméről az étkezések alatt.