Fehér henna tetoválás szett - ékszer

-66%
Fehér henna tetoválás szett - ékszer
3 490 Ft
1 190 Ft
Részletek
3 ív arcra, testre is alkalmas vidám, alkalmi, lemosható, testtetováló matrica. A készletben található különböző mintájú sablonokkal kézügyesség nélkül is könnyedén készíthetsz alkalmi, exkluzív, különleges jellegű tetoválást bármilyen különleges alkalomra, legyen az esküvő, szülinapi buli, vagy éppen a Sziget Fesztivál. Tökéletes testfestés helyett, díszítésnek, kiemeléshez, de akár nyaralásra is alkalmi sminkként, vagy testdíszítésként is fürdőruhához. A testmatrica különleges, fehér henna festés hatású, így kiváló és érdekes kiegészítője lehet akár az ékszereidnek, alkalmi ruháidnak is! Kiváló bulidekoráció minden alkalomra, de akár hétköznapokon is nyugodtan viselheted!

Ez a szett 3 csomag tetováló sablont tartalmaz!
- Ez a szett 3 csomag különböző összeállítású tetováló sablont tartalmaz!!
- 1 ív mérete: 14,2cm x 21cm

Használata:
- Vágd ki a kiválasztott sablont és húzd le az átlátszó borítását!
- Helyezed a mintát színével a bőrödre!
- Egy szivaccsal vagy törölközővel jól nedvesítsd át a papírt!
- kb. 30 másodperc múlva óvatosan húzd le a papírt!
- Hagyd megszáradni a tetoválást!
- Ne dörzsöld, hogy tovább fenn maradjon!
- kb. 1 hétig tartósan fenn marad, de ezt nagyban befolyásolja az is, hogy hová helyezted fel, mennyire dörzsöli a ruha, vagy esténként az ágy.Eltávolítás: töröld le krémmel, olajjal, vagy alkohollal!

Bőr semleges összetételű, általában nem okoz semmilyen irritációt a használata! Azonban nem ajánlott a használata, ha a bőröd valami oknál fogva érzékeny. Ne használd nyílt seb, vagy gyulladás esetén, vagy ha leégett a bőröd napon! Nagyon ritkán allergiás tüneteket is okozhat, illetve irritálhatja a bőrt! Amennyiben bármi ilyet észlelsz, ne használd tovább! Amennyiben a tünetek nem múlnának el rövid időn belül, fordulj azonnal orvoshoz!
[video]ZSwwWxyMksM[video]

Adatok
Cikkszám
03054
Hasonló termékek