Feles Jenga

Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
Feles Jenga
4 990 Ft

A részeges jenga játék alatt fizikai és mentális megpróbáltatásban lesz része minden egyes játékosnak! A hasábok két nyelven vannak feliratozva, így nem csak szórakoztató, hanem hasznos is!

Hasonló termékeink.

KATTINTS IDE!

Részletek

Mi szükséges egy igazán jó hangulatú, építőipari játékhoz? Svájci frank hitel biztosan nem! Hát 60 db, utasításokkal feliratozott fahasáb, 4 db feles pohár, 1-3 játékos kedvű, iszákos haver, egy nagy üveg pia és már indulhat is a játék! A részeges jenga játék alatt fizikai és mentális megpróbáltatásban lesz része minden egyes játékosnak! A hasábok két nyelven vannak feliratozva, így nem csak szórakoztató, hanem hasznos is! Mond a párodnak, hogy Te tényleg csak és kizárólag az angol nyelvtanulás miatt játszol! Nem, nem az alkohol kedvéért! Aki leveri a tornyot, annak a büntetése egy azonnali popsi-pacsi és természetesen Ő fizeti a következő kört, nincs mese! A részeges torony játék nagyszerű! Építsétek újra és újra, addig, amíg el nem fogy aaaaaaa .... a kedvetek!

Szabályok: A játék elején a hasábokat hármasával építsétek egymásra úgy, hogy az utasítások lefelé legyenek! Így 20 emeletet kapunk. A játék alapvető lényege, hogy minél magasabbra építsük a tornyot, úgy, hogy az ne dőljön össze. Sorban, egymás után egy-egy tetszőleges hasábot húzzatok ki, majd azt a torony tetején helyezzétek el. Hogy a hangulat is megfelelően jó legyen és a nyelvtudásod is csiszolódjon, a hasábon található angol-magyar utasítást hangosan fel kell olvasnod és természetesen végre is kell hajtanod azt! Pár szabályt azért mindenesetre tartsatok be! Egyszerre csak egy kézzel lehet hozzányúlni hasábokhoz! Nem építkezhetsz össze-vissza, csak úgy, vagyis mindig fel kell töltened a teljes sort, hogy tovább haladhass, vagyis mindhárom helyet ki kell használni a torony tetején. Csak olyan sorból húzhatsz ki hasábot, ami fölött egy teljes sor van, azaz nem vehetsz ki olyan elemet, ami fölött csak egy vagy két fahasáb maradt.

A csomag tartalma:
- 60 db angol - magyar nyelven feliratozott hasáb
- 4 db feles pohár
- Alkohollal kizárólag 18 éven felüliek használhatják!

A hasábokon található utasítások:
CHOOSE A PLAYER TO DRINK ONE – Válaszd ki, hogy ki igyon
DRINK ONE – Igyál egyet!
DRINK TWO – Igyál kettőt!
GO AGAIN – Te jössz újra!
EVERYONE DRINKS ONE – Mindenki igyon egyet!
EVERYONE DRINKS ONE EXCEPT YOU – Mindenki igyon egyet, rajtad kívül!
LOSE YOUR NEXT TURN – Egy körből kimaradsz!
MAKE A RULE – Alkoss egy szabályt!
DRINK ONE WITH PLAYER TO LEFT – A tőled balra lévő játékossal igyál egyet!
DRINK ONE WITH PLAYER TO RIGHT – A tőled jobbra lévő játékossal igyál egyet!
REVERSE – A kör megfordul!
PLAYER TO LEFT DRINKS ONE – A tőled balra lévő játékos igyon!
PLAYER TO RIGHT DRINKS ON – A tőled jobbra lévő játékos igyon!
DRINK TWO WITH PLAYER TO RIGHT – A tőled jobbra lévő játékossal igyál kettőt!
DRINK TWO WITH PLAYER TO LEFT – A tőled balra lévő játékossal igyál kettőt!

Adatok
Cikkszám
01837
Tömeg
935 g/db
Hasonló termékek