ÜGYFÉLSZOLGÁLAT! H-P 10-18-ig +36704902992

Fényszóró polírozó szett
Fényszóró polírozó szett
7 690 Ft
ÚJ

Fényszóró polírozó szett

Fényszóró polírozó szett
Fényszóró polírozó szett
Fényszóró polírozó szett

Fényszóró polírozó szett. Q11 márkájú kimondottan fényszóró polirozásra alkalmas polírozó készlet, amellyel könnyen és profin felpolírozható a bemattult fényszóró.

A VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI IDŐ
1-3 MUNKANAP
SZÁLLÍTÁSI DÍJ
EZT A TERMÉKET FOXPOST -AL 790FT -ÉRT SZÁLLÍTJUK!
Raktáron
7 690 Ft
Részletek

A használata egyszerű és segítségképpen rengeteg videó is megtalálható a használatáról

A polirozást követően UV védő folyadékkal lehet tartósan csillogóvá tenni a lámpákat melyet szintén tartalmaz a szett!

Készlet tartalmazza:
1db tokmánybetéttel ellátott tépőzáras korongot.
1db maszkoló szalagot
2db 800-as csiszoló papírt
2db 1200-as csiszoló papírt
2db 2000-es csiszoló papírt
1 tubus fényszóró polírozó krémet
2db 3ml-es UV védő folyadékot.1db applikátor szivacsot.

Használatához szükség lesz, egy akkumulátoros csavarozó/furógépre, vízre és tiszta árnyékos környezetre.

Olvassa el a használati útmutatót mielőtt neki kezdene a műveletnek:

1. Készítsük elő a szükséges szerszámokat, vizet, és a fényszóró polírozó szettet.

2. Mossuk le az autót és a lámpaburát, száradás után a csomagban található maszkoló szalag segítségével takarjuk le a lámpaburához közel eső festett karosszériarészeket.

3. Egyszerre csak egy lámpaburán dolgozzon!

4. Helyezze a fúrógépbe a fekete tépőzárral ellátott korongot, melyhez használja a csomagban található tokmányba beleillő rudazatot.

5. A csomagban talál 2db 2000-es, 2db 1200-as és 2db 800-as csiszolópapírt. Ebből a 800-ast helyezze az előbb használt tépőzárral ellátott korongra, úgy hogy ne lógjon le a felületről. Ellenőrizze, hogy megfelelően illeszkedik-e a korongra.

6. Egy szivaccsal áztassa vizezze be a kezelendő fényszórót majd alacsony sebességről indulva egészen közepes sebességig kezdje el megcsiszolni a lámpabura felületét. Egy helyben soha ne dolgozzon! A felületen folyamatos mozgást végezzen, különben jelentősen sérülhet vagy egyenletlen lehet a felület. A vizet folyamatosan pótolja a felületen. Ezzel a művelettel a régi lakkmaradványokat és a beégett szennyeződéseket távolította el. A kapott felület teljesen homályos.

7. Váltson át az 1200-as csiszoló papírra, majd ismételje meg a 6-os pontban leírtakat.

8. Most váltson a 2000-es csiszolópapírra, mellyel egyenletessé teszi a felületet.

9. A csomagban található narancssárga polír korongot helyezze rá a fekete tépőzáras korongra, majd nyissa kis a STEP 2-es kék csomagolású polír szert és egy keveset tegyen a narancssárga korongra. Ezt nyomja oda a lámpabura felületéhez és oszlassa el az anyagot, majd a fúrógépet bekapcsolva először lassú fordulaton, majd fokozatosan gyorsulva polírozza fel a lámpabura felületét. A felületen folyamatosan mozogjon és tartsa erősen, és a polírozandó felületről ne térjen le! Szükségszerűen pótolja a polír krémet és polírozzon a 9-es pont szerint, míg kielégítő nem lesz a felület.

10. A művelet befejeztével egy tiszta, száraz ronggyal törölje le a felületet, át is moshatja szivaccsal a fényszótó, de törölje szárazra.

11. A művelet befejeztével ismételje meg 5-10-es pontokban leírtakat a másik lámpaburán.

12. Nyissa ki a STEP 3 (fekete) UV védő folyadékot, majd a csomagban található applikátor (fehér korong alakú) szivaccsal vigye fel a védőréteget a már megpolírozott és megtisztított lámpaburákra. Az UV védő folyadék UV lámpa vagy napfény(UV) hatására szilárdul meg.

13. 24 óra teljes száradás után közlekedjen az autóval. Ha az autót hamarabb kezdi el használni, akkor fennáll a veszélye, hogy a kezelt felületre ragadnak különböző szennyeződések.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek