Fogyást segítő, testsúlykontroll karkötő Női

VAN
Raktárkészlet:
Fogyást segítő, testsúlykontroll karkötő Női
Fogyást segítő, testsúlykontroll karkötő Női
Fogyást segítő, testsúlykontroll karkötő Női
Fogyást segítő, testsúlykontroll karkötő Női
Méret
4 590 Ft
Részletek

Nagyon sokunknak okoznak problémát a plusz kilók. A szép idő beköszöntével lassan nem árt ha formába hozzuk magunkat. Közeleg a nyár, a fürdőruha szezon. A sok mozgás, esetleges diéta mellett, segítségünkre lehetnek ezekből az ásványokból készült karkötők. Négyféle ásványból készült karkötő, rugalmas damilra fűzve.Összetétele:

- Aventurin: serkenti a zsíranyagcserét, és csökkenti a koleszterinszintet.

- Apatit: az étvágyat kiegyensúlyozottá teszi, és az egészséges táplálkozásra ösztönöz.

- Howlit: elhízás ellen hasznos segítség. Segíti az emésztést, és a zsíranyagcserét.

- Prehnit: gyorsítja a méregtelenítést a zsírban raktározott méreganyagok esetében, serkenti a zsíranyagcserét is.Az emberiség már évezredek óta alkalmazza a természet által alkotott drágaköveket, ásványokat, védelmező, gyógyító és lélekre, szellemre gyakorolt hatásai miatt.Mai rohanó, stresszel terhelt világunkban, az ásványok számos probléma esetén kínálnak egyszerű, és gyors megoldást.Ásványok tisztítása, töltése: Azért, hogy ásványai segítségére tudjanak lenni, időnként tisztítani és tölteni szükséges őket. Ennek legegyszerűbb módja,ha 12 óra időtartamra kristályos ametiszt telepre helyezi.FONTOS! A fém alkatrészek nedvességgel, vegyszerekkel történő érintkezését el kell kerülni! Fel-és levételkor az ékszerét óvatosan görgesse csuklóján. Az ásványok jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, illetve a gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein, valamint évezredes tapasztalatokon alapul!Hogyan válassz méretet: Mérd le a csuklódat szorosan, majd adj hozzá 1-1.5 cm-t, hogy a karkötő ne legyen szoros, hogy kényelmes legyen számodra.- S méret: 15cm - 17cm

- M méret: 18cm - 20cm

- L méret: 21cmSzállítási idő: A karkötők egyediek, a megrendelés beérkezést követően kézzel készülnek, ezért a szállítási idő 2-7 nap.Használd egészséggel!


Adatok
Cikkszám
12288
Hasonló termékek