ÜGYFÉLSZOLGÁLAT! H-P 10-18-ig +36704902992

Gyerekpóráz, biztonsági gyerekpóráz csuklóra
Gyerekpóráz, biztonsági gyerekpóráz csuklóra
3 990 Ft
ÚJ

Gyerekpóráz, biztonsági gyerekpóráz csuklóra

Mindig biztonságban sétálhattok gyermekeddel, nem fog többet elszaladni, esetleg kiszaladni az útra csemetéd. Állítható, rugalmas és strapabíró.

TERMÉK ÁLLAPOTA

ÚJ

ENNEK A TERMÉKNEK A LEGKEDVEZŐBB KISZÁLLÍTÁSI DÍJA

EZT A TERMÉKET FOXPOST-AL 790ft -ÉRT SZÁLLÍTJUK!

MIKOR LEHET NÁLAD A TERMÉK?

HA RAKTÁRON VAN 1-3 MUNKANAP

SZÁLLÍTÁSI DÍJAINK

GLS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS - 1290ft
GLS CSOMAGPONTOK - 1290ft
FOXPOST - 790ft
INGYEN - 25E-ft FELETT

Raktáron
3 990 Ft
Részletek

Gyermekbiztonsági csuklópánt, gyerekpóráz, csuklópóráz. Egy egyszerű, de mégis eredeti találmány, amely megakadályozza, hogy baj történjen azokban a korai években, amikor a gyermeked éppen felfedezi a világot és izgalmában néha elfelejt szót fogadni.

Gyermekbiztonsági csuklópánt, gyerekpóráz, csuklópóráz. Egy egyszerű, de mégis eredeti találmány, amely megakadályozza, hogy baj történjen azokban a korai években, amikor a gyermeked éppen felfedezi a világot és izgalmában néha elfelejt szót fogadni. Megakadályozhatod vele, hogy elszaladjon akkor, amikor a kezed tele van bevásárló szatyrokkal, vagy ha a kistestvérét éppen a babakocsiban terelgeted a nagyvárosi járdákon. Jó megoldás arra, hogy gyermeket gond nélkül bevidd a nagy bevásárlóközpontokba, zsúfolt parkolóba, tömegrendezvényekre. Csatlakoztathatod a babakocsira is, így a a benn lévő pici mellett a nagyot is biztonságban tudhatod. A spirál póráz acélkábel erődítéssel rendelkezik, Könnyű, de nagyon erős. A karkötők belső része puha anyaggal bélelt és tépőzárral rögzíthető. Kényelmes viselet, a gyerekek néhány perc alatt hozzászoknak, észre sem veszik, hogy rajtuk van. Szabad mozgást biztosít közel 2,5 méteren belül, mégis biztonságot ad! Nagyjából 1-5 éves korú gyermekeknél ajánljuk a használatát, de ez természetesen nagyban eltérhet, ugyanis függ a gyermek vérmérsékletétől, szokásaitól, valamint a lakókörnyezettől is.      

- 1-5 éves kor között
- Anyaga: műanyag és acélhuzal
- Dupla csukló karkötő (egy a felnőtt és egy a gyermek számára)
- Párnázott, puha belső és tépőzár a kényelmes, de biztos rögzítéshez
- Rugalmas póráz, 40 - 240 cm nyújtás kapacitással
- Teheted a babakocsihoz is, hogy megkönnyítsd két gyermekkel a sétákat
- A gyermek maximális súlya: 50 kg

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek