06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Szűrés

Gyerekülés

Az autósülések kiválasztása és használata rendkívül fontos a gyermekek biztonságának érdekében az autóban utazás során. Az ISO-FIX rendszerű gyerek autósülések különösen népszerűek és megbízhatók, mivel ezeknek az üléseknek a rögzítését és telepítését egyszerűbbé teszik, ami hozzájárul a magasabb szintű védelemhez. A Britax Römer, Lorelli, Chipolino, Espiro, Avionaut és Jané márkájú autósülések mindegyike megbízható és a gyermekek biztonságára fókuszáló termékek.

Válassz a személygépkocsidba megbízható és biztonságos ülést gyermekeid részére az ISO-FIX rendszerű autósülések közül. A Britax Römer, Lorelli, Chipolino, Espiro, Avionaut és Jané márkájú autósülések kiváló minőségűek, nagyon kényelmesek, és a gyermekünk maximális biztonságban lesz az utazás során.

Mi is pontosan az ISOFIX autósülés?

Az ISOFIX tulajdonképpen egy piacvezető autósülés - biztonsági rendszer. Mivel a statisztikák azt mutatják, hogy az autósülések kétharmada helytelenül van felszerelve, a tervezők létrehozták a "Nemzetközi Szabványügyi Szervezet Javítását" vagyis az ISOFIX-et! Az innovatív rendszer merev csatlakozási pontokra épül, nem pedig biztonsági övre. Ez segít rögzíteni az ülést az autóban, és sokkal egyszerűbb és biztonságosabb telepítést tesz lehetővé.

Mik az ISOFIX biztonsági rendszernek előnyei?

- Drasztikusan csökkenti a rosszul felszerelt ülések kockázatát.

- Merev kapcsolatot hoz létre az autósülés és maga a jármű között a jobb védelem érdekében.

- Egyszerűbb telepítés.

- Nagyban csökkenti annak esélyét, hogy gyermeke balesetben megsérüljön.