06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Gyöngykagyló + ékszer

Gyöngykagyló + ékszer
Gyöngykagyló + ékszer
Gyöngykagyló + ékszer
Gyöngykagyló + ékszer
Gyöngykagyló + ékszer
Gyöngykagyló + ékszer
Gyöngykagyló + ékszer
Gyöngykagyló + ékszer
Gyöngykagyló + ékszer
Gyöngykagyló + ékszer

A díszdobozban egy alkoholos folyadékban konzervált, valódi igazgyöngy található, amit nekünk, saját magunknak kell kivennünk a kagyló belsejéből.


Termék állapota: 

ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN, GARANCIÁVAL


Megbízható szállító partnerünk: 

Biztonságos fizetések: Bankkártya, Előre utalás, Utánvét


hobbyrendeles értékelések, követőink...

GARANCIA
.
Szállítási idő
2-5 munkanap
Sajnos elfogyott
2 490 Ft
VÁSÁRLÁS UTÁN JÁRÓ PONT: 5 Ft
Részletek

Anyák napjára! Nőnapra! Valentin napra! Karácsonyra! Vagy csak úgy, szeretetből! Különleges ékszer készlet! Valóban örökre emlékezetessé szeretnéd tenni ezt a napot? Lepd meg a kedvesed egy igazán elragadó ékszerrel, csupán néhány szál virág árából! Minden hölgy örülni fog neki! A díszdobozban egy alkoholos folyadékban konzervált, valódi igazgyöngy található, amit nekünk, saját magunknak kell kivennünk a kagyló belsejéből, kivájnunk a kagyló húsából. A gyöngy az ékszertartón található nyaklánc medáljában, a kosárban elhelyezhető és viselhető is! Igazán egyedi és különleges ajándék a hölgyeknek! A babona szerint kívánság gyöngyként is ismerik, ugyanis nem tudja sem a gyártó, sem pedig mi, hogy milyen színű a kagylóban található gyöngy. Valóban titokzatos ajándékról van szó! A kagylót tartalmazó doboz felbontása előtt becsukott szemmel, magadban kívánj valamit, majd vedd ki a konzervált kagylót, és óvatosan nyisd szét! Minél nagyobb a gyöngy, amit találsz, annál hamarabb teljesül majd a kívánságod! Óvatosan vedd ki a gyöngyöt, és ne feledd, hogy minden egyes gyöngy egyedi – akárcsak Te!

A csomag tartalma:
- 1 db konzervált tenyészetett kagyló, benne igazgyönggyel
- 1 db bizsu nyaklánc a gyöngy tárolására alkalmas kosárral
- A kagyló belsejében található gyöngyök ötféle színűek lehetnek (az utasítások tartalmazzák az egyes színekhez tartozó magyarázatot)
- A gyöngy mérete általában: 5 mm – 7 mm között
- Az elegáns díszdobozok szinte mind különböző színekben, grafikákkal készülnek, ezért legtöbbször eltérnek a képen láthatótól!

FIGYELEM! A gyöngykagyló nem ehető! Semmiképpen se fogyaszd el és a konzerváló folyadékot se idd meg! Gyerekeknek kizárólag felnőtt segítségével! A kagyló édesvízi gyöngy tenyészetből való! A kezeletlen igazgyöngy egyik tulajdonsága, hogy a sok simogatástól, érintésektől a kezünkön lévő zsírok, savak hatására egy idő után elveszíti ragyogását, fényét. A nyakláncon található medál-kosár ezt ötletesen megakadályozza, így hosszú ideig fényes és ragyogó marad! A gyöngyök helyes ápolása: A gyöngyök a természet termékei, értékük megfelelő gondoskodással és tartással megőrizhető. Mivel a gyöngyök természetes képződmények, felületük nagyon lágy és érzékeny. Fémmel és drágakővel való érintkezéskor könnyen karcolódhatnak. Ezért ajánlott a gyöngyékszereket a többitől külön tartani, leginkább egyesével, selyemzsákocskákban vagy puha anyagból készült tasakban, de be lehet tekerni pl egy kendőbe is. Bőrt ne használjunk, mivel a benne levő csersav árt a lüszternek. Ne tegyük ki a gyöngyöket túl erős napfénynek, napozáskor pl. ne viseljük őket. Az izzadság és a naptej árt a felületüknek, a nap sugarai vagy hősugárzó, fűtőtest közelsége pedig kiszárítja a külső gyöngyházrétegeket, mivel az anyag tartalmaz némi vizet. Ne viseljünk gyöngyös ékszert zuhanyzáskor, fürdéskor, se tengerben, se uszodában. A tengervíz sem mentes a szennyeződésektől, az uszoda vize pedig egy sor kémiai anyagot tartalmaz, pl. klórt. A kozmetikumokkal is körültekintően járjunk elé. Ne fújjunk a gyöngyökkel ékesített bőrre parfümöt. Ajánlott sminkelés és fésülködés után felvenni a gyöngyökből álló ékszert, de lehetőleg ilyenkor se krémezett bőrre tegyük. A zsírt, savakat vagy fehérítőt tartalmazó kozmetikumok különösen ártalmasak a gyöngyökre, hasonlóan a krémek, szappanok, samponok, hajszínezők és tisztítószerek. Ezért töröljük le minden hordás után a kozmetikumok és izzadtság maradványait egy puha, száraz, és nem karcoló kendővel. Ne használjunk kefét, szemüvegtörlő kendőt, vagy egyéb, kémiailag kezelt anyagot. A kendő ne legyen se nedves, se vizes, mert ha nedvesség éri a selyemzsákocskát, az anyag szálai bizonyos körülmények közt merevebbé válnak, és ezáltal a gyöngyöt is megsérthetik. Két- három évente óvatosan áttörölhetjük olívaolajjal a gyöngyöket, hogy megőrizzük fényük szépségét. Ha követed a fenti utasításokat, hosszú ideig örömödet leled majd az ékszerben. A gyöngyök meghálálják a gondoskodást.


A kagyló igen gyorsan bomlik, így a konzerválás ellenére a folyadéknak és akár a kagyló húsának is kellemetlen, igen büdös szaga lehet felbontáskor! Ezt egy egyszerű öblítéssel lehet orvosolni. Ritkán, de előfordulhat az is, hogy a kagyló a tárolás, vagy a szállítás közben magától kinyílik és a gyöngy esetleg kiúszik belőle. Ezek nem garanciális problémák, a termék további használatát ugyanis nem befolyásolják! 


[video]WL79egLrBH4[video]


VÉLEMÉNYEK VÁSÁRLÓINKTÓL

Adatok
Termék funkciója
Egészség - Szépség
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
hr-00691
vásárlóink véleménye a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek