Hordozható diszkó lézer

Nincs raktáron.
Hordozható diszkó lézer
4 990 Ft
Részletek
3in1 zöld lézer. A készülék egy kétállású kapcsolóval változtat üzemmódot. Az első állásban grafikus zöld lézerként működik. A gomb lenyomásakor előtűnő grafikus minták folyamatos mozgásban rajzolódnak ki. A második állásba kapcsolva egy kaleidoszkópikus lézert kapunk, ahol a kivetített pontokat a prizma tekergetésével tudjuk mozgásba hozni. A Prizma letekerésével egy egyszerű zöld lézer pointert tudunk használni, ami nappali fényben is kiválóan alkalmas prezentálni. A termék áramellátását 2 db AAA 1,5 V-os elem biztosítja.

Egyedi ajándék mindenkinek

méret: 10,5 cm x 5 cm x 2,5 cmA zöld lézer pointer pontja sokkal világosabb, mint a piros. 13-x világosabb, és napfénynél is jól látható! Ideális nagy helyiségekben való alkalmazásra. Sötétben még közeg (füst, köd, stb...) nélkül is jól látható vonalat húz, köd mentes időben is! Szembe szigorúan TILOS világítani vele, maradandó károsodást, akár átmeneti vakságot is okozhat. Figyelem! NEM GYEREKJÁTÉK!

Ajánlott irodalom használat előtt: http://www.osski.hu/info/laserpointer/laserpointer.html A lézermutatón oldalirányú betekintés elleni védelem van, de a direkt beletekintés elkerülésére NAGYON kell ügyelni! 2. osztályú lézer, hullámhossz 532 nm (zöld), teljesítmény <1 mW, méretek: 10,5 cm x 5 cm x 2,5 cm. Elegáns, gumírozott kivitel.

A termék kizárólag rövid impulzusú, szakaszos használatra van tervezve. Folyamatos használat esetén, túlmelegedés miatt -mivel nincs hűtve!- a termék meghibásodhat. Ilyen esetben a termék halvány, halványodó zöldes fényt bocsájt ki. Ez a fény is káros a szembe való jutásakor! Az így meghibásodott készülékre -a helytelen használat miatt- nincs garancia!
[video]e6EF4gttD40[video]

Adatok
Cikkszám
01583
Hasonló termékek