ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

Blog

Így válasszunk vicces és hasznos ajándékokat férfiaknak

hobbyrendeles
2021.02.22 09:50

Az egyedi és különleges ajándékoknak mindig nagy sikere van nem csak a nőknél, hanem a férfiaknál is. Nem mindig van könnyű dolgunk, ha igazán személyre szabott meglepetést keresünk. A lányok inkább a praktikus és szép ajándékokat kedvelik. Azonban könnyen találunk egyszerre humoros és hasznos ajándékot a férfiaknak is. Az internet ma már kimeríthetetlen tárházzal vár minket, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy egyéb ünnepi eseményről.

Túlélő karóra

Dobjuk fel a baráti összejöveteleket

Igazán formabontó ajándékokat találunk azon fiúk számára, akik élénk társasági életet élnek. Melyik bulit ne dobná fel egy csappal ellátott három literes koponya alakú üveg italadagoló? Vagy épp a kétféle ital kitöltésére alkalmas felespohár készlet? 

A tűzhelyen használható grilltálnak azok a férfiak örülnek, akik rossz időben is szívesen sütnének szabad tűzön. Ugyancsak hasznos és egyben nagyon szép ajándék lehet az acélból készült söröskorsó. A baráti mozizásoknak pedig praktikus kiegészítője lehet egy tartós popcorn vödör.

Autós ajándékok 

Kevés olyan férfit találunk, akit ne lehetne megörvendeztetni autós szuvenírekkel. Nagyon praktikus ajándék egy kifejezetten autó takarítására tervezett kézi porszívó készülék. A különböző adapterek és autós telefontöltők is nagy népszerűségnek örvendenek. 

Egy napellenzős szemüvegtartó vagy a hátsó ülésekre akasztható kárpitvédő szintén nagyon hasznos ajándék. Igazán különleges meglepetés zenerajongó sofőröknek a kazetta alakú adapter, amelyet régi, kazettás magnókhoz csatlakoztathatunk.

Humor és praktikum becsomagolva

Ahogy webáruházunk kínálata mutatja, rengeteg praktikus és egyszerre vicces ajándék érhető el az interneten. Ha kosárlabda-rajongót szeretnénk meglepni, válasszuk a fürdőben rögzíthető, kaki kosárlabda szettet. Ha az ünnepelt szereti a viccet és a teákat, a kaki alakú teafilter kiváló választás számára. 

Ha aggódsz, hogy a barátod megfázik a hidegben, ajándékozz neki fütyipulcsit. Szép, színes, hasznos és jó meleg ajándék a srácoknak. Ha egy olyan férfit szeretnél meglepni, aki kedveli az extrém dolgokat, vásárolj számára lófej formájú maszkot. A következő fergeteges bulin biztonsan nagy sikert arat majd benne.

A karóra szép és hasznos ajándék férfiaknak

A férfiaknak ajándékozott elegáns karóra mindig nagyon jó választás. Igazán különleges és formabontó lehet a meglepetés a bambusz karórákkal. Ha szeretnél egy igazi környezetvédőt megajándékozni, válaszd ezt a természetes alapanyagokból készült órát. 

Minden darab egyedi, mivel a bambusz saját mintázata adja a díszítését. Mivel semmiféle toxikus anyaggal nem kezelik az órát, tökéletesen antiallergén. Azok számára is ideális ajándék, akik fémallergiában szenvednek. Ez az óra biztosan nem irritálja majd a bőrüket.

Ajándékok ezermestereknek

Azoknak a férfiaknak, akik szeretnek barkácsolni, nem nehéz meglepetést okozni. Számukra is rengeteg hasznos ajándék elérhető online. Nagyon praktikus és jól kihasználható szuvenír a lézeres vízmérték. Ezzel biztosan mérhetőek a vízszintes vagy függőleges felületek szögei. 

A kisebb fémtárgyak forrasztására használható gázforraló toll rendkívül találó ajándék a szakiknak. A kétoldalú ragasztó is sok helyzetben jól jöhet a fiúknak. Csak úgy, mint a telefonhoz csatlakoztatható endoszkóp kamera. Ezzel a nehezen hozzáférhető helyek is láthatóvá válnak. Épp ilyen hasznos ajándék lehet a férfiaknak egy gurulós szerelőszék, amely megkönnyíti az otthoni barkácsolást.