Webáruház már 2004-óta 

A raktáron lévő termékek gyors kiszállítása

Intelligens állat itató + víz tisztító

Intelligens kutya macska itató + víz tisztító
Intelligens kutya macska itató + víz tisztító
Intelligens kutya macska itató + víz tisztító
Intelligens kutya macska itató + víz tisztító
Intelligens kutya macska itató + víz tisztító
Intelligens kutya macska itató + víz tisztító
Intelligens kutya macska itató + víz tisztító
Intelligens kutya macska itató + víz tisztító
Intelligens kutya macska itató + víz tisztító
Intelligens kutya macska itató + víz tisztító

Petoneer Fresco Ultra intelligens kutya, macska itató, víz tisztító funkcióval.

A 2 literes Petoneer intelligens itató gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen aggódnia kedvencei vízének tisztasága miatt. A három fokozatú szűrőrendszer, a folyadék UV sterilizálása, a cserélhető szivattyú és a minőségi érzékelők teljes biztonságot nyújtanak kedvencei egészségének. Irányítsa a készüléket az erre a célra szolgáló alkalmazással vagy hanggal az Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően. Emlékeztetőket is kap minden szükséges karbantartásról.


Termék állapota:   ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN

Szállító partnereink:  

Szállítási díjak: 1380ft-tól

Biztonságos fizetés: Bankkártya, Barion, Utánvét

          

A terméket ha nem tetszik 14 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!

hobbyrendeles.hu webáruház már 2004 óta.

Színe
GARANCIA
12 hónap
Szállítási idő
3-7 munkanap
Ingyen szállítás
Ingyen szállítás
Sajnos elfogyott
30 990 Ft
Részletek

A sterilizálatlan víz fogyasztásának veszélyei:
A nem megfelelően sterilizált és tisztított víz sok veszélyes baktériumot tartalmaz. Ezek számos kellemetlen betegséget okozhatnak, például hólyaghurutot, húgycsőgyulladást vagy külső fülgyulladást. Védje meg kedvenceit a hasonló veszélyektől azzal, hogy csak megfelelően tisztított vizet enged nekik inni, a Petoneer Fresco Ultra itató gondoskodik erről Ön helyett.

Három fokozatú szűrés:
A Fresco állat itató egyedülálló 3 fokozatú szűrés különbözteti meg más hasonló termékektől. Az első fokozat a nagyobb részecskék előszűrése egy speciális hálóval. Ezután a vizet egy aktív szénszűrő tisztítja meg. Végül a készülék egy ioncserélő gyantából készült szűrőn vezeti át. Ennek eredményeképpen az itató lehetővé teszi, hogy háziállatainak tisztább vizet adjon, és csökkentse a betegségek kockázatát.

UV víz sterilizálás:
A Fresco Ultra változatú ivókút beépített speciális lámpával rendelkezik, amely lehetővé teszi a víz UV sugárzással történő sterilizálását. Ez a készülék a baktériumok akár 99,7%-ának DNS láncát hatékonyan, teljesen kockázatmentesen bontja le, így tiszta és biztonságos vízforrást biztosít kedvencei számára.

Vízminőség ellenőrzése:
A beépített rozsdamentes és korrózióálló ezüstszondák lehetővé teszik a TDS(összes oldott szilárd anyag) pontos mérését. Minél alacsonyabb a TDS érték, annál alacsonyabb a víz összes oldott szilárd anyag tartalma, következésképpen annál jobb a folyadék minősége. Ez a paraméter a víz tisztaságának tökéletes tesztje lehet.

Gyakorlati emlékeztetők:
Idővel a szűrő kevésbé hatékonyan működik, és a vízminősége romlik. Ennek megelőzése érdekében a Fresco itató algoritmusa előre emlékeztetőt küld a telefonjára, hogy cserélje ki vagy tisztítsa meg az itató bizonyos részeit. Nincs kéznél az okostelefonja? Semmi gond. Egy speciális LED kijelző tudatja Önnel, hogy mikor kell a szűrőt cserélni, és a víz szintjét is mutatja.

Távirányító:
A Petoneer alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol figyelemmel kísérje és működtesse a szökőkutat. Mostantól egy egyszerű hangutasítással biztosíthatja négylábú barátainak a tiszta vízhez való hozzáférést. A Petoneer Fresco Ultra itató kompatibilis az Amazon Alexa asszisztenssel, így sokkal könnyebbé teheti az életét.

Gyors tisztítás és biztonságos használat:
Az itatót úgy terveztük, hogy ne csak stílusosan és modernül nézzen ki, de a tisztítása is egyszerű legyen az Ön számára. Elég, ha leveszi a tetejét, hogy könnyedén megtisztíthassa az egyes elemeket. A készülék használata is biztonságos. Amikor felemeli a tartályt, az áram automatikusan kikapcsol, így minimálisra csökken a vízzel való érintkezés miatti rövidzárlat kockázata. Mi több, a szökőkút szivattyú csatlakozója IP67-es besorolású. Könnyen eltávolítható és cserélhető is.

Rendkívül csendes működés:
A készülék egyenáramú motorja egy speciálisan erre a célra kialakított szilikonborítással van ellátva, amely minimálisra csökkenti a zajt. Ennek köszönhetően a Fresco Ultra zajszintje nem haladja meg a 40 dB-t. Így nem kell aggódnia a zavaró zajok miatt, az itató rendkívül halkan működik. Aludjon nyugodtan kedvenceivel, nem zavarhatja meg a pihenését.

Kompatibilis a TUYA Smart alkalmazással:
A Petoneer Fresco Ultra itató a TUYA platformra épül. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis más Tuya Smartot használó termékekkel. A legjobb felhasználói élmény érdekében a Petoneer alkalmazást is a Tuya protokoll alapján fejlesztettük ki. Ezáltal rendkívül intuitív, könnyen használható és mégis funkcionális, számos további lehetőségeket biztosít Önnek.


Mi van a dobozban:
Fresco Ultra szökőkút
USB tápkábel
Szűrő
5V 2A tápegység

A termék paraméterei:
Modell WF002
Méret 208x198x181 mm
Súly 1,20 kg
Bemenet DC 5V/2A
Kapacitás 2 Liter
Interfész gomb
Kommunikáció Wi-Fi
Hatótávolság 30 m


Google vélemények a vásárlóinktól...

Adatok
Gyártó
Petoneer
Termék funkciója
Állatoknak
Méret (cm)
20,8x19,8x18,1
Cikkszám
hr-279004
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek