Italt csapoló benzinkút - dupla

Italt csapoló benzinkút - dupla
9 990 Ft
Részletek
Retró benzinkút formájú italcsapoló, asztali pia tank, party állomás, bar butler, vagy nevezd, aminek szeretnéd! Azonban ez már a 2.0-ás változat, ami kimondottan a kevert italok kedvelőinek, illetve a koedukált party-t előnyben részesítők számára lett kifejlesztve! A két 450 ml-es tartályból igény szerint tölthető a férfias whisky, vagy a nőiesebb citromos Becherovka. Fiatalkorúaknak persze szigorúan csak üdítőitallal, gyümölcslével használható, azonban 18 éven felülieknek ne legyen meglepetés, bátran likőrrel, vodkával, házi pálinkával, konyakkal, vagy akár ezek tetszőleges összetételű és arányú keverékével is feltölthetik! Hogy ne legyen vita, az adagolást ml mérce segíti.

Igazi party kellék a party arcoknak! Előzetes felméréseink alapján, mindenki örülne, ha ezt kapná ajándékba! Ezt a HobbyRendelés.hu garantálja!

A kép illusztráció, esetenként
eltérhet!

Karbantartás:
- használat után azonnal öblítsd el, főleg akkor, ha cukrozott itallal használod!
- ha mégis összetapadna az adagolónál, akkor önts bele egy kis tiszta vizet, nyomd meg a kart, majd egy tompa piszkálóval (kávé keverő kanál, gyufa, stb.) piszkáld meg egy kicsit a gumit. Ha felszabadult, öblítsd ki rendesen vízzel!


[video]BKIBRzUug28[video]

Adatok
Cikkszám
01624
Hasonló termékek