ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

Jégkása készítő

Jégkását, vagy granitát nagyon egyszerűen tudsz készíteni, nincs benne semmi ördöngösség, szinte gyerekjáték!


A nálunk vásárolt termékekre garanciát biztosítunk. Bővebben a linkre kattintva az ASZF. 8. pontjában olvashat.

14 napig visszaküldheted!

Nincs raktáron.
2 290 Ft
Részletek

Jégkását, vagy granitát nagyon egyszerűen tudsz készíteni, nincs benne semmi ördöngösség, szinte gyerekjáték! Ráadásul a bolti változattal ellentétben neked nem kell teletenned feleslegesen cukorral, édes sziruppal és tartósítószerrel. Elkészítheted végre az egészséges, tápláló változatát a gyerekeknek gyümölcsből, zöldségből! A granita Isteni finom, és bizony már Nagy Sándor korában is szívesen fogyasztották! Tedd a pohárba a varázs-jégkockákat! Öntsd bele a kedvenc házi szörpödet, gyümölcslevedet, vagy koktélodat! Tedd rá a tetőt és rázd-rázd pár percig! Majd kanalazd ki a finomságot élvezettel! A jégkása készítésének az a titka, hogy a folyadékot hűtés közben nem engedjük összefagyni, mert a benne lévő jégkocka folytonosan keveri, miközben hűti is. Szinte bármilyen italból elkészítheted gyorsan és akár házilag is. A gyerekek egyébként is imádják, de a felnőttek is szívesen fogják fogyasztani.

 

 

A csomag tartalma:
- 1db jégkása készítő pohár fedővel
- 3db varázs jégkocka
- 1db kanál

Más termékkel ellentétben a varázs jégkockák feltöltése nem vegyszerrel, hanem egészségre ártalmatlan, biztonságos folyadékkal (sós, tisztított víz) történt, így egy esetleges sérülés esetén sem okoz semmilyen egészségügyi problémát!

Görögdinnye jégkása elkészítése: Tedd a varázsjégkockákat a fagyasztóba 3-4 órára! Egy nagy kanál akácmézet 1/2 dl forró vízzel keverj el, majd hagyd kihűlni. Végy kb. 20 dkg édes görögdinnyét és magozd ki! Tedd egy tálba, törd össze villával és nyomkodd ki a levét! Keverd bele a feloldott mézet! Tedd a varázsjégkockákat a pohárba, öntsd bele az összetört dinnyét és a levet! Rázd! Rázd! Rázd! A jégkása eredete: A jéggel elkevert, mézzel ízesített gyümölcsöt először Kínában, majd az arab világban fogyasztottak. A korabeli feljegyzések szerint Nagy Sándor is rabja volt a fagyos desszertnek, amit úgy készíttetett el, hogy a havat és az összetört gyümölcsöt mézzel és borral kevertette össze. A római birodalomban is ismert volt, a császárok asztalára kerülő hűsítő finomság fahéjjal, mézzel, rózsavízzel ízesített aszalt gyümölcsből állt, amihez friss havat kevertek. Télen te is megpróbálkozhatsz vele, csak az eszkimók 1. számú, nagyon fontos szabályát kell betartanod: sose igyál a kunyhó melletti sárga hóból!

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek