Jókívánság zsetonok - marcipán desszert

Nincs raktáron.
Jókívánság zsetonok - marcipán desszert
2 490 Ft
Részletek
Marcipándesszert zsetonok szívből jövő jókívánságokkal fűszerezve mindenkinek. Lepd meg azokat vele, akik fontosak számodra! Fejezd ki édes jókívánságaidat ezzel az exkluzív csomagolású, marcipán zsetonokat tartalmazó (9 db, 12g/db) csomaggal! A minőségi, belga csokoládéval bevont, finom marcipán tallérok különféle ízesítésűek. A tüll zsák tartalmaz még egy apró könyvecskét, a jókívánságokhoz illő idézettel vagy történettel. Nincs aki ne örülne neki!

Tartalma:
- 1 db kis könyv idézetekkel, történetekkel
- 9 db 12 grammos minőségi marcipán zseton, különféle ízesítéssel:
mandula-, mogyoró-, diómarcipán, kókusz, mentol, barack, grillázs, baileys, mák ízesítéssel, valamint egy kis könyv, amelyben a jókívánságokhoz illő idézet és történet is tartozik.

Néhány példa a csomagban található kis könyvből:
Köszönöm neked! A szeretet önmagában is elég ahhoz, hogy értelmet adjon egy egész életnek. Hálás vagyok a támogatásodért, mindazért, amit kapok tőled.
Teljesüljön minden vágyad! Kívánom neked, hogy találd meg, higgy benne és váltsd valóra minden álmod! „Célozd meg a Holdat, ha elvéted, még akkor is a csillagok között landolhatsz!”
Bármire képes vagy, bízz magadban! “Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindenkivel kezet.” (Elbert Hubbard)
Légy boldog és érezd magad! „A boldogság forrása nem rajtunk kívűl, hanem bennünk van.”
Légy kitartó és soha ne add fel! „A kudarcot vallottak kilencven százaléka valójában nem bukik el… egyszerűen csak feladják.”
Élj bőségben, legyen sok pénzed! „Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat” (Buddha)
Nevess nagyokat! Boldogok, akik nevetni tudnak önmagukon, mert nem lesz vége a szórakozásuknak. (Paul J. Meyer)

Akció csak a készlet erejéig!
Adatok
Cikkszám
01735
Hasonló termékek