Kívánság lámpás - gömb

Nincs raktáron.
Kívánság lámpás - gömb
990 Ft
Részletek

3 db-os fehér, gömb alakú szerencsehozó, jókívánság lámpa. A hőlégballon elvén működik, a meleg levegő által emelkedik a magasba. A lámpást össze kell állítani, a készletben található éghető kockát meggyújtva a láng felmelegíti a benne lévő levegőt, majd mint egy hőlégballon, felemelkedik. Suttoghatsz bele jókívánságokat, vagy akár a papírra is írhatsz üzeneteket, amelyek így a szél szárnyán útra kelnek. Akár 250-500 m magasságba is emelkedhetnek, beragyogva az ünnepet! A meggyújtott mécses kb. 10-15 percig ég, majd amikor kialszik, az égi lámpás lassan leereszkedik. Mivel a termék csak környezetbarát alapanyagokat tartalmaz, ezért a természetben hamar elbomlik.

Lángálló és biológiailag lebomló anyagból készült, kutyabarát "tüzijáték" bármilyen alkalomra!


Szerencse lámpás, égi lámpás, vagy repülő lampion? A papírlámpásokat eredetileg égi lámpásnak, azaz Tian Deng-nek nevezik. Ázsiai eredetű tradícionális termék, eredete a keleti világban több száz évre nyúlik vissza. A lámpásokba feleresztéskor belesuttogják a kívánságokat, melyek biztosan valóra is válnak. A kívánság lámpás felszálláskor magával viszi a reánk leselkedő rosszat. Általában szerelmesek használják, de esküvőkön, partykon ma már itthon is a bulik elengedhetetlen kelléke. Ideális esküvőre, névnapra, születésnapra vagy bármilyen ünnepi alkalomra.A lámpa kb. 80 cm széles és kb. 80-90 cm magas. 1 készlet 3 db lámpást tartalmaz!

A terméket a továbbiakban nem forgalmazzuk!

"A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság elrendelte a Magyarország területén forgalmazott, nyílt lángot használó, emberi irányítás nélküli, hőlégballonként működő „repülő kívánságlámpások” forgalomból való kivonását és visszahívását. A BM OKF megállapította, hogy a termék használata sérti a 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelettel közzétett Országos Tűzvédelmi Szabályzatban foglaltakat, amely szerint a szabadban tüzet gyújtani csak úgy szabad, hogy az a környezetére tűz- vagy robbanásveszélyt ne jelenthessen. A szabadban tüzet nem szabad őrizetlenül hagyni, veszély esetén, vagy ha arra szükség nincs, a tüzet azonnal el kell oltani. A termék a kialakításából következően a földtől eltávolodva, felemelkedés után teljes mértékben ellenőrizhetetlenné válik. A ballon a repülés során bármikor épületek tetejébe, száraz növényzetbe vagy egyéb gyúlékony anyagba ütközhet, a benne lévő nyílt láng azokat meggyújthatja, ezért tűzvédelmi szempontból komoly veszélyt jelent."

Adatok
Cikkszám
01457
Hasonló termékek