ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

17

Kockásfülű nyúl kulcstartó

Kockásfülű nyúl kulcstartó
Kockásfülű nyúl kulcstartó

Ráteheted a kocsikulcsot, vagy a lakáskulcsokat. Vigyáz rá és megóvja minden bajtól. Használhatod táskadíszként is, beleteheted a cipzárba.


A nálunk vásárolt termékekre garanciát biztosítunk. Bővebben a linkre kattintva az ASZF. 8. pontjában olvashat.

14 napig visszaküldheted!

Nincs raktáron.
2 290 Ft
1 890 Ft
Kedvezmény 17
Megtakarítás 400 Ft
Részletek

Egyszerűen Ő csak a Kockáfülű nyúl... A Kockásfülű nyúl fülét összetekeri, odarepül ahol baj van. Olyan mint egy 70-es évekbeli úttörő: ahol tud, segít. Ráteheted a kocsikulcsot, vagy a lakáskulcsokat. Vigyáz rá és megóvja minden bajtól. Használhatod táskadíszként is, beleteheted a cipzárba.

- kb. 12 cm magas, kulcstartó karikával.

A Kockásfülű nyúl 1975 és 1978 között a Pannónia Filmstúdióban készült 26 részes magyar rajzfilmsorozat. A sorozat rendezője Richly Zsolt, forgatókönyvírója Marék Veronika volt, zenéjét Balázs Árpád szerezte. Ezúton is köszönjük nekik! A Kockásfülű nyúl különleges tulajdonságokkal felruházott hős: a nevét hosszú füleiről kapta, amelyeket összecsavarva propellernek használ és így repülni is tud. A néhány perces epizódokban ő az örök konfliktusmegoldó, amihez felhasználja különleges képességeit is, de alapvetően belső tulajdonságai segítik. A sorozat többi hősei: Kriszta, Menyus, Kistöfi és „Mozdony” (a rossz gyerek). Bemutatásakor a sorozat szombat esténként futott a Magyar Televízióban, később közel 90 országban mutatták be.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek