ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

67

Lala Bra melltartó fűzővel

Lala Bra melltartó fűzővel
Lala Bra melltartó fűzővel
Lala Bra melltartó fűzővel
Lala Bra melltartó fűzővel
Lala Bra melltartó fűzővel
Lala Bra melltartó fűzővel
Lala Bra melltartó fűzővel
Raktáron
6 990 Ft
2 290 Ft
Kedvezmény 67
Megtakarítás 4 700 Ft
Részletek

Push up szilikon pánt nélküli melltartó, mellkiemelő, betét. Segít hogy a dekoltázs, a mell optikailag előnyösebb, szebb formájú legyen. Bármilyen a stílusod, a ruházatod típusa, ez a szilikon melltartó betét - a melleidet megemelve, feltolva a helyes irányba - tökéletes alakot ad. Teljesen biztonságos amikor igazán szüksége van egy nőnek arra a született tehetségre, hogy tökéletesen nézzen ki. Könnyen kezelhető és kényelmesen, észrevétlenül simul a testre. Természetes érzést biztosít, növeli az önbizalmat. A szilikon melltartó teljesen alkalmazkodik a mell vonalához és illeszkedésével emelést és szebb formát, szebb vonalat ad a melleknek. Önállóan is, vagy a melltartó alá behelyezve is viselhető. Feltolja, megemeli a mellet, a fűzővel összenyomja és tartja azokat. Megvalósítja a tökéletes dekoltázst. Bárki hordhatja kortól függetlenül. Ha valakinek nagy a melle, akkor elsősorban azért célszerű hordani, mert megemeli, formálja. Ha viszont kisebb, akkor pedig azért, mert optikailag egy számmal meg is nagyobbítja azokat. Selymesen simán illeszkedik, így észrevétlen marad, miközben segítségével a mellek kinézete, a külseje és a dekoltázs optikailag nagymértékben tökéletesedik. Kivágott hátú, pánt nélküli ruhákhoz, alkalmi ruhákhoz is tökéletes. Amennyiben nem tudod biztosan, rendelés előtt mindenképpen méréssel is ellenőrizd a helyes méretválasztást!A helyes melltartó méretet a következőek szerint tudod kiválasztani:

Szükséges méretek: 1. Mellbőség ( cm ) 2. Mell alatti méret ( cm )

Kosárméret = a mellbőség (1.) és a mell alatti méret (2.) különbsége:

(A) kosár 13 cm

(B) kosár 15 cm

(C) kosár 17 cm

(D) kosár 19 cmHasználata: A legfontosabb, hogy használat előtt jól tisztítsd meg a bőröd, majd töröld szárazra! Soha ne használj testápolót, olajat, vagy púdert, ne szórj rá parfümöt, ne fújd be sray-vel! Két kézzel helyezd, simogasd a szilikon betéteket a fényes oldalával a melleidre! Azok az anyag tulajdonságai miatt biztosan, csúszásmentesen megtapadnak. Kösd össze, ezáltal húzd össze és emeld meg a két mellet a zsinóros fűzővel majd a csattal rögzítsd! Ha még gyakorlatlan vagy, előfordulhat, hogy nem leszel elégedett az eredménnyel. Finoman vedd le a szilikonokat és helyezd fel más pozícióban! Amennyiben túl sokszor próbálod felhelyezni, a szilikon elvesztheti a tapadását. Ekkor öblítsd le, majd langyon vízzel mosd le! Győződj meg arról, hogy teljesen megszáradt, mielőtt újra megpróbálod! Ha sikerült felhelyezned, kellemes érzetet ad, külső szemlélő számára szinte észrevehetetlen. Használat után tiszta, langyos vízzel öblítsd le és finom kézmosóval, folyékony szappannal, tusfürdővel a kezed használva mosd le! Jól öblítsd le vízzel! Vigyázz arra, nehogy a körmöddel megsértsd az anyagot! Hagyd magától megszáradni! Száradás után tedd vissza a fiókba hogy ne porosodjon! Így kész a következő használatra!

FIGYELEM! A szilikonok használatakor melleiden ne használj testápolót, olajat, púdert! Soha ne tisztítsd mással, csak langyos vízzel és finom, semleges kézmosóval! Semmilyen vegyszerre nincs szükség! Ne használj kefét, szivacsot, súrolószert, vegyszereket, különösen alkoholt, vagy alkohol tartalmú tisztítószereket! Ne szárítsd hajszárítóval! Fentiek be nem tartása esetén a szilikon belső része elveszítheti a tapadás-képességét! Megrendelés előtt nézd végig a videós ismertetőt! Nem ajánlott a használata, ha a bőröd érzékeny. Ne használd, ha a bőrödön nyílt seb, vagy gyulladás van, ha leégtél a napon, ha pigment problémáid vannak, vagy ha a családban pigment betegségek már előfordultak! Ne használjd egyfolytában 6 óránál tovább! Ritkán allergiás tüneteket okozhat, illetve irritálhatja a bőrt! Amennyiben ilyet észlelsz, ne használd tovább! Amennyiben a tünetek nem múlnak el rövid időn belül, fordulj azonnal orvoshoz![video]wlU6VCae_zQ[video]
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek