Leg Magic + ajándék PedEgg

Nincs raktáron.
Leg Magic + ajándék PedEgg
5 590 Ft
Részletek

Leg Magic
Intenzív mozgásra készteti a láb izmait, fenék izmait és a has izmait, valamint segít elégetni a lerakódott zsírt és feszessé teszi a bőrt. Teherbírása max.: 100 kg !!! Fém görgőcsapágyas. Már pár perces használat után is érezhető a hatékonysága, nem könnyű, de kellemesen érződik az edzés. Elég napi 10-15 perc! (Leg Magic)

A doboz tartalma:
- 1 db Leg Magic
- 1 db magyar nyelvű leírás, edzéstervekkel és magyar nyelvű bemutató DVD
- 1 db ajándék PedEgg


Nem csak fitt lesz, ha rendszeresen használja a készüléket!
Mindannyian tudjuk, hogy az edzés fontos a jó alak eléréséhez. A legtöbb esetben éppen a jó alak elérésének vágya az, amiért elkezdünk edzeni, de nem ez az edzés egyetlen pozitív hatása. A
súlyfölösleg leadása mellett más előnyökkel is számolhatunk.

Jó közérzet
Szeretne jó hangulatú és optimista lenni? Az edzés azzal, hogy erősebbé, kitartóbbá, rugalmasabbá teszi, visszaadja önbizalmát is.

Jobb alvás
Mivel az edzés következtében izmai kevésbé lesznek feszültek, könnyebben ellazul lefekvés után. Észre fogja venni, hogy gyorsabban elalszik, mélyebben alszik és reggel kipihentebben, frissebben ébred.

Emésztőrendszer
Az edzés pozitív hatással van az emésztőrendszerre is: a belek stimulálása, a puffadás enyhítése és az izzadás révén megszünteti pl. a szorulást, felgyorsítja és karbantartja az anyagcserét.

Idősebbek is elkezdhetik!
A rendszeres testedzés javítja az izmok, az ízületek és az immunrendszer állapotát. Így az idősebbek tovább megőrizhetik önállóságukat, hiszen nem szorulnak mások segítségére a mindennapok során, ami szellemi kondíciójukra is pozitív hatással van.

Örök fiatalság?
Minden évben hatalmas összegeket költünk egészséget és megfiatalodást ígérő termékekre. Pedig az öregedési folyamatok lelassításához az is elég, ha rendszeresen edzünk.

Fizikai és mentális stressz
Az edzés segít megbirkózni a fizikai és mentális stressz hatásaival, és csökkenti a pánikrohamok előfordulásának valószínűségét.

Gerincfájdalmak
A nyújtógyakorlatok, az úszás, a Pilates-torna és a hátizmot erősítő gyakorlatok erősebbé teszik a hátat, és enyhítik vagy megszüntetik a gerincfájdalmakat vagy a szimpla hátfájást. Ez a készülék hatékonyan segít ebben.

Nagyobb rugalmasság
A nyújtógyakorlatok javítják a rugalmasságot, a rendszeres aerob edzés pedig hosszabbá teszi az izmokat.

Szellemi képességek
Az edzésnek hatásait munkahelyén is tapasztalni fogja: frissebben és koncentráltabban nézhet szembe a napi feladatok kihívásaival.

Magasabb fájdalomküszöb
Az edzés növeli a természetes fájdalomcsillapítóként ható endorfinok mennyiségét szervezetünkben. Így a nők könnyebben megbirkóznak a menstruációt megelőző fájdalmakkal és a menstruációs görcsökkel is. Emellett ha az edzés alatt mélyen lélegzik, több oxigén jut a vérbe, ami ellazítja a méhet.

Kiegyensúlyozott vércukorszint
A testedzés segít a vér glükóz szintjének kiegyensúlyozásában, ami különösen fontos a cukorbetegek és a cukorbetegségre hajlamosak számára.

Szép, egészségesebb bőr
A magasabb oxigénszintnek és a jobb vérkeringésnek köszönhetően a bőr rugalmasabbá válik, és a pattanások kialakulásának esélye is csökken.

Erős, egészséges csontok
Az edzés javítja a vérkeringést, a tápanyagok csontokba áramlását, ami csökkenti a törések és csontritkulás kockázatát.

Koleszterinszint
Az edzés növeli a "jó" koleszterin szintjét, és a trigliceridek számát is csökkenti.

Kardiovaszkuláris betegségek
Kétszer nagyobb eséllyel alakulnak ki kardiovaszkuláris betegségek, ha nem edzi rendszeresen testét. Az edzés enyhíti a már kialakult betegségek tüneteit, és megakadályozza az új betegségek kialakulását. Szív és érrendszeri betegségben szenvedők konzultáljanak kezelőorvosukkal az edzés elkezdése előtt!

Ne a számítógépe előtt ülj, mint most, hanem tégy végre önmagadért és családodért annyit, hogy naponta 10-15 percet edzésre szánsz ezzel a géppel! Akár ma is elkezdheted! Mégis mire vársz még? Rendeld meg most!

Ajándék: Ped Egg lábápoló tojás!


Figyelem! Teherbírása max. 100 kg !!!

Ezt a terméket jelenleg nem forgalmazzuk!

Adatok
Cikkszám
00607
Hasonló termékek