ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

Megfigyelő felszerelés

Nincs raktáron.
8 990 Ft
Részletek
Igazi professzionális megfigyelőrendszer lelkes, amatőr ornitológusoknak és természetbúvároknak! Madarak megfigyelésére készült, így ezzel a felszereléssel megfigyelheted, hallgathatod, felveheted a kismadarakat a fészekben, a daloló énekes madarakat, a harkályok kopogását, de használhatod másra is! Hallgasd meg a csíkos hátú kismalacok röfögését, a róka neszezését, az őzek, szarvasok lépteit a távolból úgy, hogy nem zavarod meg őket. Figyeld meg a méhek táncát, a hangyák masírozását, a pókot, ahogyan hálóját szövi. A természet ezer és ezer érdekes teremtménye számtalan érdekességgel lep majd meg, úgy érzed, egy másik univerzumba léptél! Kinyílik végre a világ, meglátod és meghallod azt, ami körülöttünk folyik nap, mint nap, de elsiettünk mellette.
Ez a készlet alkalmas elektronikus, digitális felvételek készítésére és visszahallgatása. Bonyolult, fókuszálható, prizmás optikai rendszerének köszönhetően tisztán látni vele. Digitális hangosításra, hangfelvételek készítésére és lehallgatása lehet használni. Figyelheted az élővilágot 8 X-os nagyításban és hallgathatod akár 300 méterről! Felveheted és átjátszhatod a magnódra amit hallasz, hogy otthon is visszahallgathasd! Frekvenciavezérlővel szerelték fel, hogy a rendszer kiszűrje a zavaró zajokat, így a fontos dolgokra tudsz koncentrálni! Parabolikus hanggyűjtője van a tiszta hangzás miatt. Áramellátását egy egyszerű 9V-os elemmel / akkumulátorral (nem tartozék) lehet biztosítani.* Méret: 275 * 180 * 40mm (205mm átmérőjű parabola tányér)* Súly: 835g * 1 db megfigyelő készülék parabolával* 1 db fejhallgató* 1 db tisztító kendő* 1 db használati útmutató

A készlet természetmegfigyelésre készült! Mások titkos lehallgatására, illetve személyek megfigyelésére használni TILOS, ugyanis ezzel sérülnek az egyén személyiségi jogai, ami törvénybe ütköző! Az ilyen célú felhasználása TILOS, nem rendeltetésszerű felhasználása esetén semmilyen felelősséget nem vállalunk!
[video]hPW4AlvV0rQ[video]

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek