Webáruház már 2004-óta 

A raktáron lévő termékek gyors, precíz kiszállítása

Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer

Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer
Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer
Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer
Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer
Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer
Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer
Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer
Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer
Okos lézeres cica, kutyajáték - Petoneer

Intelligens lézeres kutya, macskajáték - Petoneer Smart Dot.

A macskák vérében van a vadászat iránti vágy. Ha szeretnénk hogy a kedvencünk a lakásban is ki tudja élvezni a vadászat iránti ösztöneit, akkor szerezzünk be neki egy Petoneer Smart Dot interaktív játékot. A játék mozgó lézerpontot bocsát ki amelyet cicánk megpróbálhat becserkészni. Pompás szórakozás nyújt hosszú időre a kis kedvencünknek. Többféle működési módot állíthatunk be az alkalmazással, ezáltal roppant kényelmessé teszi ennek az okos lézernek a használatát számunkra.


Termék állapota:   ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN

Szállító partnereink:  

Szállítási díjak: 1380ft-tól

Biztonságos fizetés: Bankkártya, Barion, Utánvét

          

A terméket ha nem tetszik 14 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!

hobbyrendeles.hu webáruház már 2004 óta.

Színe
GARANCIA
12 hónap
Szállítási idő
2-5 munkanap
Sajnos elfogyott
14 990 Ft
Részletek

Akkor is tudjuk szórakoztatni amikor nem vagyunk otthon:
Amikor a macskánk egyedül marad az otthonunkban nem ritka hogy unatkozik és esetleg szétszed mindent amit csak talál. A Petoneer Smart Dot segíthet ebben. A készüléket úgy tervezték hogy felébressze a macska ösztöneit, és előtérbe kerüljön az állatban rejlő vadász. Pompás szórakozást nyújt kiskedvencének amikor egyedül marad a lakásban. Úgy be tudod állítani a játékot részére hogy észre sem veszi hogy nem vagy otthon. Ezzel az interaktív társsal a macskák többé nem fognak unatkozni amikor egyedül hagyod őket.

Többféle üzemmód:
Három pálya és három üzemmód közül választhatunk, három különböző szögből. Könnyedén a kedvenc igényeihez és szokásaihoz igazíthatjuk a készülék működését. Ha két macskája van az sem probléma, válassza a legnagyobb játékteret, és hagyja hogy az állatok vidáman és szabadon kergessék a piros lézer pontot egy nagyobb területen.

Időzített játékprogram:
Párosítsa a lézeres Smart Dotot egy alkalmazással hogy még több beállítási lehetőséget kapjunk hozzá. Például egyéni játékmeneteket állíthatunk be macskáink számára. Állítsa be az időt amikor a készüléket működtetni szeretnénk, valamint a különféle működési módokat. Lepje meg háziállatait, és hagyja hogy nagyszerűen szórakozzanak még akkor is amikor egyedül vannak a házban.

Irányítsuk mi a lézerfényt:
Az alkalmazással lehetőséget kapunk a lézerpont távvezérlésére is. A modern technológia stabil, zavarmentes működést biztosít számunkra. Egyszerűen mozdítsuk el okostelefonunkat bármilyen irányba, és nézzük ahogy cica a kis piros pontot kergeti a szobában. Ez a gazdi és a kiskedvenc számára is nagyszerű szórakozást tud nyújtani.

Állatbarátoknak tervezve:
A készüléket úgy tervezték hogy egy macska alakjára hasonlítson, ennek köszönhetően látszik hogy bolyhos barátoknak tervezték az interaktív játékot. Kicsi és hordozható, szabadon mozgathatjuk - tehetjük bárhova ahol a legpraktikusabb a használata. USB portról működik, egyszerűen csatlakoztassuk egy konnektorba vagy akár powerbankba.

TUYA:
A Petoneer Smart Dot okoslézer a TUYA platformon alapul. Ez azt jelenti hogy kompatibilis más Tuya Smartot használó termékekkel is. A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a Petoneer alkalmazást a Tuya protokoll alapján fejlesztettük ki. Ez rendkívül intuitívvá, könnyen használhatóvá és mégis funkcionálissá teszi számos további beállítást biztosítva számunkra.


Mi van a dobozban:
Intelligens lézer Petoneer Smart Dot
USB tápkábel

Specifikációja:
Modell PTY010 
Méretek 90 x 122 mm
Súlya 173 gramm
Interfész Micro USB
Alkalmazása Petoneer


Google vélemények a vásárlóinktól...

Adatok
Termék funkciója
Állatoknak
Gyártó
Petoneer
Ingyen szállítás
Ingyen szállítás
Méret (cm)
9,3x9,3x14,8
Cikkszám
hr-882421
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek