06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Blog

Ötletes és hasznos - autós kiegészítők ajándékba

Bale
2022.05.15 12:40
Ötletes és hasznos - autós kiegészítők ajándékba

Amikor ajándékválasztásra kerül a sor, nem mindig vagyunk könnyű helyzetben. Ha a barátunknak vagy családtagunknak nincs hobbija, fejtörést okozhat a vásárlás. Azonban ha a megajándékozottnak van autója, vagy sofőrként dolgozik egész nap máris megoldódott a problémánk. Az autós kiegészítők kiváló ajándékok lehetnek férfiaknak és nőknek egyaránt.

Praktikus telefontartók az autónkba

Kínálatunkba található praktikus, ötletes telefontartók. Ezek nagyban segítenek, hogy kényelmesen és szabályosan használhassák barátaid, szeretteid vezetés közben is a telefonjukat. Különböző telefontartóink akár a visszapillantótükörre vagy a szellőzőre is felszerelhetőek. Ötletes megoldás a műszerfalra rakható zselélap, vagy mágnes is, amely megakadályozza, hogy a mobil csúszkáljon a műanyagon. 

Mivel a vezetés közbeni telefonhasználat rendkívül sok veszélyt rejt magában, nagyon hasznos tartozékai az autónak ezek a mobiltartók. Annál is inkább, mert már a telefonok kézben tartása is a hatályos jogszabályokba ütközik. Tehát sem üzenetet nem olvashatunk vagy írhatunk, sőt, a térképet sem böngészhetjük kézben tartott készülékről. 

Ráadásul ez nemcsak arra vonatkozik, ha éppen mozog alattunk a jármű. Ha például megállunk a piros lámpánál, vagy elsőbbséget kell adnunk egy kereszteződésben, akkor sem nagyon nézegethetjük az okostelefonunkat.

Autónk külső, belső tisztítása

Aki igazán szereti a kocsiját az megfelelően gondoskodik a külső - belső teréről is, és nem hagyja hogy a szemét és a kosz legyen az úr, pláne ha a munkánkból adódóan egész nap benne ülünk. A tisztításáról mi is gondoskodhatunk, és ha nem vagyunk lusták nem kell mindjárt autómosóba rohanni egy külső - belső tisztításra, alkalmanként jó sok pénzért. És az eredmény is kétséges kimenetelű lehet, magunk biztos alaposabbak leszünk hisz nem másnak dolgozunk, magunkért tesszük.

Belső: A régi autós porszívók problémája főleg az volt hogy szinte semmi szívóereje nem volt, csak elfáradt a kezünk ahogy össze vissza húzogattuk az üléseken vagy a műszerfalon. Ha akkumulátoros volt hamar lemerült, ha vezetékes, probléma volt a hosszabbító megoldása, és még a vezeték is zavart folyamatosan. Ez mára már nem így van, nagyon jó minőségű autós porszívókat lehet beszerezni különböző ár fekvésekben. Egy töltéssel sokat bírnak, nem kell a vezetékekkel bajlódni, és a szívó erejükkel sincs már semmi gond.

Külső: Nagyon jó minőségű melegvizes, mosószerrel is feltölthető magasnyomású mosó lehet beszerezni otthoni felhasználásra. Ezek inkább azoknak ideális akinek van kertje, persze egy lakótelepi utcán is meg lehet próbálni a használatát, bár ez nem javasolt és különböző atrocitásokra is lehet számítani.

Leeresztett a kereke?

Autós pumpa, régi idők, fizikailag van abban az állapotban hogy ezt erőből megoldja? Nincs egy benzinkút a közelben? Nem egyszerűbb  inkább elővenni egy otthon feltöltött kütyüt ami alig nagyobb mint egy cigarettás doboz és azzal felfújni akár mind a négy gumit akár nulláról? 

Autós kamerák. Kétséges helyzetek, baleset, veszekedések, lopás ellen

Manapság ha valaki nem akar magyarázkodni, bizonygatni az igazát, beszerel a gépkocsija belső terébe egy jó minőségű kamerát, és a felvételekkel bizonyítja hogy mi történt. Különben hiába nekünk van igazunk, Ő azt mondja Én meg ezt. De milyen jó érzés amikor a megfelelő pillanatban előkaphatunk egy videót, hangfelvételt és lejátszuk a rendőrségen, hogy kinek is van igaza drága polgártársam?