HOBBYRENDELES.HU már 2004-óta

Parti üstház kéménnyel 45cm
Parti üstház 45cm, kéménnyel
21 990 Ft
ÚJ

Parti üstház 45cm, kéménnyel

Parti üstház kéménnyel 45cm
Parti üstház kéménnyel 45cm
Parti üstház kéménnyel 45cm
Parti üstház kéménnyel 45cm
Parti üstház kéménnyel 45cm
Parti üstház kéménnyel 45cm

Komplett, hagyományos parti üstház kéménnyel, könyökkel. 45-os átmérőjű, 20 literes bográcshoz, vagy grillrácsot, tárcsát is lehet rátenni.


Termék állapota:   ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN

A terméket ha nem tetszik 14 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!

GARANCIA
12 hónap
Szállítási idő
Szállítási határidő 3-7 munkanap
Raktáron
21 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hagyományos üstház kerti főzéshez, sütéshez. Disznóölések elmaradhatatlan kelléke volt, ebben abálták a szalonnát, vagy itt készült a tepertő. A belső átmérője 45 cm. Készíthetsz benne gulyáslevest, halászlét, vagy slambucot. Használható grillráccsal, vagy tárcsával is, így a tűz biztonságban elzárva marad és nem kell a kertben külön helyet kialakítani neki. Szétszedhető, így akár kényelmesen el is viheted magaddal horgászáshoz, kempingezéshez, ha befér az autóba. Tartós használatra alkalmas, matt fekete lemezből készült. Az oldalán található ajtón keresztül táplálhatod a benne lobogó tüzet, vagy parazsat.

- Parti üstház 45 cm + kémény + könyök
- Anyaga: matt fekete lemez
- mérete: 45 cm belső átmérőjű
- Tisztítása: nedves, majd száraz ronggyal töröld át! Kerüld a karcolódást okozó szerek és eszközök használatát!

Üstházzal könnyebb az idényjellegű gyümölcsök tökéletes feldolgozása, a befőzés és a lekvárkészítéshez is. Ha nagyobb mennyiségű lekvárt, vagy befőttet szeretnél készíteni, nagyméretű eszközökre lesz szükség. Ilyenkor jól jön egy nagy üst, amibe több kilónyi gyümölcs belefér, így egyszerre készülhet az egész adag befőtt, vagy lekvár. Az üstöket azonban nem egyszerű kezelni, leginkább éppen a méretük okán, ezért kell az üstház hozzájuk. Üstökből lehet kisebb méretűeket is kapni, de egy átlagos fazékhoz képest még ezek is óriási nagynak számítanak. De mi is az üstház? Nos gyakorlatilag egy kályha az üst alatt, ami gondoskodik arról, hogy folyamatosan égjen a tűz és főhessenek a benne lévő gyümölcsök. Az üstházakhoz tartozik kémény is, így a füst gond nélkül tud távozni a megfelelő helyen, ugyanakkor alul egy kis ajtó biztosítja a tűzhöz való kényelmes hozzáférést. Az üstház lehetővé teszi, hogy hatalmas méretű üstök alá is probléma nélkül rakjunk tüzet, ráadásul a szeles, esős időben se jelent így gondot tűz biztosítása. Nem mellesleg az üstház a biztonságról is gondoskodik, hiszen a szabad tűzzel szemben itt zárt helyen vannak a lángok, ezért jóval kisebb az esélye bármiféle balesetnek. Mind a vasból, mind a rozsdamentes acélból készült üstházak nagyon tartósak, ezért szinte egyszeri beruházásnak számítanak. Hosszú évekig nem lesz többet gondunk ilyesmire, amennyiben vigyázunk rájuk. Ha rendszeresen teszünk el befőttet, főzünk lekvárt, vagy vágunk disznót, baromfit, vagy egyszerűen csak szeretünk főzni a szabadban, mindenképpen érdemes beruházni egy üstházra.


Google vélemények a vásárlóinktól...

Adatok
Termék funkciója
Kerti sütés - főzés
Méret (cm)
45
Gyártó
Perfect Home
Garancia
12 hónap
Cikkszám
hr-678345
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek