HOBBYRENDELES.HU már 2004-óta

Parti üstház szett kéménnyel 36cm
Parti üstház Szett 36cm, kéménnyel
27 990 Ft
ÚJ

Parti üstház Szett 36cm, kéménnyel

Parti üstház szett kéménnyel 36cm
Parti üstház szett kéménnyel 36cm
Parti üstház szett kéménnyel 36cm
Parti üstház szett kéménnyel 36cm
Parti üstház szett kéménnyel 36cm
Parti üstház szett kéménnyel 36cm

Komplett szett, parti üstház kéménnyel, könyökkel + 1db zománcozott bogrács 14 literes, 1db zománcozott fedő, 1 db rozsdamentes merőkanál 250ml, fanyéllel. 36-os átmérőjű, grillrácsot, tárcsát is lehet rátenni.


Termék állapota:   ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN

A terméket ha nem tetszik 14 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!

GARANCIA
12 hónap
Szállítási idő
Szállítási határidő 3-7 munkanap
Raktáron
27 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hagyományos üstház szett kerti főzéshez, sütéshez. Disznóölések elmaradhatatlan kelléke volt, ebben abálták a szalonnát, vagy itt készült a tepertő. A belső átmérője 36 cm. Készíthetsz benne gulyáslevest, halászlét, vagy slambucot. Használható grillráccsal, vagy tárcsával is, így a tűz biztonságban elzárva marad és nem kell a kertben külön helyet kialakítani neki. Szétszedhető, így akár kényelmesen el is viheted magaddal horgászáshoz, kempingezéshez, ha befér az autóba. Tartós használatra alkalmas, matt fekete lemezből készült. Az oldalán található ajtón keresztül táplálhatod a benne lobogó tüzet, vagy parazsat.


Üstházzal könnyebb az idényjellegű gyümölcsök tökéletes feldolgozása, a befőzés és a lekvárkészítéshez is. Ha nagyobb mennyiségű lekvárt, vagy befőttet szeretnél készíteni, nagyméretű eszközökre lesz szükség. Ilyenkor jól jön egy nagy üst, amibe több kilónyi gyümölcs belefér, így egyszerre készülhet az egész adag befőtt, vagy lekvár. Az üstöket azonban nem egyszerű kezelni, leginkább éppen a méretük okán, ezért kell az üstház hozzájuk. Üstökből lehet kisebb méretűeket is kapni, de egy átlagos fazékhoz képest még ezek is óriási nagynak számítanak. De mi is az üstház? Nos gyakorlatilag egy kályha az üst alatt, ami gondoskodik arról, hogy folyamatosan égjen a tűz és főhessenek a benne lévő gyümölcsök. Az üstházakhoz tartozik kémény is, így a füst gond nélkül tud távozni a megfelelő helyen, ugyanakkor alul egy kis ajtó biztosítja a tűzhöz való kényelmes hozzáférést. Az üstház lehetővé teszi, hogy hatalmas méretű üstök alá is probléma nélkül rakjunk tüzet, ráadásul a szeles, esős időben se jelent így gondot tűz biztosítása. Nem mellesleg az üstház a biztonságról is gondoskodik, hiszen a szabad tűzzel szemben itt zárt helyen vannak a lángok, ezért jóval kisebb az esélye bármiféle balesetnek. Mind a vasból, mind a rozsdamentes acélból készült üstházak nagyon tartósak, ezért szinte egyszeri beruházásnak számítanak. Hosszú évekig nem lesz többet gondunk ilyesmire, amennyiben vigyázunk rájuk. Ha rendszeresen teszünk el befőttet, főzünk lekvárt, vagy vágunk disznót, baromfit, vagy egyszerűen csak szeretünk főzni a szabadban, mindenképpen érdemes beruházni egy üstházra.

A parti szett tartalma:
1 db vas parti üstház - 36cm átmérőjű, 42 cm magas
1 db vas kéménykalap, 2 db vas füstcső, 1 db vas könyök
1db zománcozott bogrács 14 literes
1db zománcozott fedő
1 db rozsdamentes merőkanál 250ml fanyéllel - 39x14 cm
Súly: 9,56 kg

 

Figyelmeztetések:

Az üstház és tartozékai használat közben felforrósodhatnak, ezért használjon sütőkesztyűt!
Gyermekektől tartsa távol!
Győződjön meg arról, hogy az üstház csak fix illetve vízszintes talajon álljon!
Ne használja zárt térben!
Ne hagyja őrizetlenül a használatban lévő üstházat!
Használat után oltsa el a tüzet!


Google vélemények a vásárlóinktól...

Adatok
Termék funkciója
Kerti sütés - főzés
Méret (cm)
36cm - Szett
Gyártó
Perfect Home
Garancia
12 hónap
Cikkszám
hr-204647
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek