Philips Living Colors

Nincs raktáron.
Philips Living Colors
39 990 Ft
Részletek
Kifutó termék! Utolsó, bemutató darab, doboz nélkül! Áttetsző (clear)

A Philips Living Colors lámpa tökéletes a hangulatfény létrehozásához.
A 16 millió fényszín sugárzására képes lámpa egyedülálló külsővel rendelkezik, mely melegséget és barátságosságot visz környezetünkbe. Az intuitív távirányító segítségével csökkenthető vagy növelhető a fényerő.

16 millió színű 4 diódás elektrolumináló lámpa, Intenzitás szabályozó, színkontraszt, a legutolsó beállítás memorizálása, random-véletlenszerű üzemmód, ugyanazzal a távirányítóval 6 LivingColors lámpa szabályozható, fogyasztás 15W.

A fények és a színek élőlényekre gyakorolt hatásmechanizmusát sokan és sokféleképpen tanulmányozták már, és mindannyiszor kiderült, hogy azok befolyásolják életünket. A Philips szakemberei erre alapozva tervezték meg a formájában is tetszetős, tenyérbe simuló, gömb alakú, LED (fénykibocsátó diódás) Living Colors lámpát.
A lámpa gyakorlatilag a színek végtelen tartományát képes megjeleníteni – kék, lila, sárga zöld, narancs és még sorolhatnánk –, így a fény erősségét és a színeket a hangulatunkhoz is igazíthatjuk, mindig más és más atmoszférát teremtve környezetünkben. A LED-ek kombinációjával a lámpa 16 millió féle színt képes előállítani. Az automatikus üzemmódban a lámpa magától váltogatja a színeket. A Living Colors nagyobb, távirányítóval szabályozható változata nálunk átlátszó színben kapható. A különleges, csillogó dizájnnak köszönhetően a Living Colors igazi dekorációs elemmé válhat. Fedezze fel a fényt úgy, ahogyan eddig nem gondolta lehetségesnek - bármely pillanatban, minden hangulatra, bármilyen színben.

Adatok
Cikkszám
00780
Hasonló termékek