ÜGYFÉLSZOLGÁLAT! H-P 10-18-ig +36704902992

25

Play house Kerti játszóház - Méhecske

Play house Kerti játszóház - Méhecske
Play house Kerti játszóház - Méhecske
Nincs raktáron.
23 990 Ft
17 990 Ft
Kedvezmény 25
Megtakarítás 6 000 Ft
Részletek

Kerti gyerek játszóház egy csodálatos szokatlan színkombinációban pompázó kerti játék, amely minden gyermek szívét már az első látásra elnyeri. Az élénk zöld és sárga szín kontrasztusban a piros tetővel vidám hatást keltenek. Ez a színesség felébreszti a gyerek kreativitást és képzelőerőt. A vidám kis méhecske motívummal díszített Dohány játékház tökéletes kerti vagy udvari kiegészítővé válhat gyermekei számára. A házikó alapzatának méretei 113x111 cmmagassága 120 cm. Méreteinek köszönhetően beltere elegendő helyet biztosít tӧbb gyerkőc kényelmes játékához. A játékház ellenálló és minőséges műanyagból készült, amely a legszigorúbb európai szabványoknak felel meg és 100%-ban ártalmatlan az egészségre. Hosszú éveken keresztül újként szolgálja tulajdonosát.A méhecske motívumos Dohány gyerek házikó egy remek játék, mely a szerepjátékok fontos része. A játékházban való szórakozásnak köszönhetően a gyerekek fejlesztik a kommunikációs készségüketés megkӧzelíttik a felnőttek világát. Ezenkívül a stimuláló kӧrnyezet segíti bővíteni a gyermekek szókincsét. A gyerek házikó gyӧnyӧrű színpompás külseje, a fából készült házikókkal ellentétben, ӧsztӧnzi a gyerekfantáziát, játékosságot és képzelőerőt és ennek köszönhetően a gyerekek külӧnbӧző mese jeleneteket idézhetnek fel. A Dohány gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek valóra vált álma. Használata 2 éves kortól ajánlott. A házikó egyszerűen összerakható és szétszedhető, tárolása nem igényel sok helyet. Ez a kerti gyerek játszóház biztosan minden gyermek arcára mosolyt csal. A kerti játszóház egy minőségi, Magyarországon gyártott európai termék.

 

 

A Méhecskés kerti játékház birodalmadban szabadon játszhatsz akár egyedül, akár a barátaiddal! Vidd be kedvenc játékaid és élvezd az árnyékot, amit a szuper Méhecskés kerti játékházad biztosít számodra! A legjobb szórakozás ebben a kedves kis házikóban játszani! 

Kényelmesen játszik benne egyszerre több gyermek is. Az alapja 113 és 111 cm és a játszóház magassága 120 cm. Méreteinek köszönhetően elég helyet kínál egyszerre több gyermeknek is. A játszóház ellenálló és minőségi műanyagból készül, amely a legszigorúbb európai standardoknak felel meg és 100%-ban ártalmatlan az egészségre. Hosszú évekig olyan mint az új. A kerti játszóház sarkai lekerekítettek, ez egy nagyon érdekes megoldás, melynek köszönhetően a gyermekek nem sérülhetnek meg. A házikó ajtaján egy szép kiegészítő ékeskedik - egy postaláda.

Ez az egyszerűen összeállítható, könnyű szerkezetes, műanyagból készült játszóház a kertben vagy a szobában egyaránt felállítható és kiváló játékélményt nyújt a kicsiknek. A házikó ajtaja és ablakai nyithatóak, 120cm-es magassága ideálissá teszi óvodás vagy kisiskolás gyerekek számára. A ház oldala részletgazdagon megformázott kő és faberakásokat mintáz, az elején még házszán és csengő is található. A díszítésről vidám méhecskés minták gondoskodnak.

Jellemzők:
- Könnyen összeállítható
- Strapabíró szerkezet
- Kerteb és szobában egyaránt használható
- Vidám minták és matricák
Mérete: 120x113x111cm

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek