Webáruház már 2004-óta 

A raktáron lévő termékek gyors kiszállítása

Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
6 890 Ft

Professzionális oltó olló

Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló
Professzionális oltó olló

Kézi oltóolló. Az oltás erősíti a fákat, segít legyőzni az esetleges betegségeket, a gyümölcsfák finomabb, zamatosabb, ellenállóbb termést hoznak és gyorsabban is nőnek tőle. Az oltó ollóval nyugodtan belevághatsz!


Termék állapota:   ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN

Szállító partnereink:  

Szállítási díjak: 1380ft-tól

Fizetési módok: Bankkártya - Barion - Utánvét

          

A terméket ha nem tetszik 14 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!

hobbyrendeles.hu webáruház már 2004 óta.

Ingyen szállítás
Ingyen szállítás
GARANCIA
.
Szállítási idő
2-4 munkanap
Raktáron
6 890 Ft
Részletek

Professzionális oltóolló. Háromféle vágóéllel rendelkezik U, V, Ω, melyek igen magas, kb. 98%-os hatékonyságot nyújtanak a klasszikus oltókések 55%-os hatékonyságával szemben. Az olló formára metszi az ágat, így nem kell kifaragnod őket, hogy egymásba illeszkedjenek és így felgyorsul a munka. Az oltóolló könnyen használható a levelek és ágak levágásában, metszésében, így biztosítva a sikeres oltási folyamatot. Könnyen elvégezheted a fák, cserjék oltását és metszését, nemesítését, beoltását. Az oltás erősíti a fákat, segít legyőzni az esetleges betegségeket, a gyümölcsfák finomabb, zamatosabb, ellenállóbb termést hoznak és gyorsabban is nőnek tőle. Az oltó ollóval nyugodtan belevághatsz!

A vékony profilba hajló acélpengéknek köszönhetően szép metszési felület készíthető! Roncsolás mentesen szeli át a zöld-hajtásokat és a keményebb vesszőket is. legyen az gyümölcsfa, szőlő, vagy virágbokor. Kezelése rendkívül egyszerű, a vágások kivitelezése nem igényel nagy erőkifejtést, akár hölgyek is végezhetik. A készülék végén lévő metszőolló a vékonyabb ágak, levelek, hajtások, a kötöző-, és rögzítő anyagok átvágására használható. A forgatható, hatlapú vágópad kellően rugalmas és ha a felszíne már elhasználódott, rövid szereléssel új felületre állítható. A vágópad, vagy a kés cseréje nem igényel különösebb szaktudást, a csavarok feloldásával egyszerűen kiszabadíthatóak. A használat előtt a szerszám csúszófelületét műszerolajjal célszerű vékonyan bekenni a könnyebb járást elősegítendő. A használat után száraz ruhával töröld át, ügyelj a kés élére. Mielőtt elteszed, a kést paraffin olajjal vékony rétegben kend be és száraz helyen tárold!

FONTOS!

Az ollóban található mindhárom kés a vágóélen edzett, ez a körülmény helytelen használatnál az él kipattanáshoz vezethet. Ezért nagyon fontos, hogy az első vágásoknál különös gondossággal járj el. Célszerű az első vágásokat nem túl kemény, maximum 8-10 mm vesszőn végezni, hogy a helyes használatot be tudd gyakorolni. Ügyelj a vessző pontos felfekvésére! Az alany és az oltóvessző lehetőleg azonos vastagságú legyen. A vágás bemélyedő része mindig az alanyban legyen. A vágást a nemes részen, az oltóvesszőn a rügytől kb. 10 milliméterre készüljön.

- Oltó olló
- Edzett nagy széntartalmú SK-4 acél, vágóél
- Fák, bokrok oltásához
- 5-12 mm vastagságú ágakhoz
- Cserélhető pengék, és tartalék vágópad a készletben
- Háromféle vágó profil: V, U, Ω
- Véletlen kinyílás elleni kapcsoló
- Ergonomikus kialakítású markolat
- PVC daraboló blokk
- Ergonomikus kihalkítású műanyag markolat.
- Véletlen kinyílás elleni rögzítő kapcsoló


Google vélemények a vásárlóinktól...

Adatok
Termék funkciója
Kert
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
872240
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek