Webáruház már 2004-óta 

A raktáron lévő termékek gyors kiszállítása

Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha

Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér
Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér
Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér
Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér
Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér
Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér
Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér
Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér
Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér
Robotporszívó UV, porgyűjtő állomással - Viomi S9 Alpha fehér

A Viomi termékeket a Xiaomi cég leányvállalata gyártja, természetesen ugyanolyan prémium minőségben.

Viomi S9 Alpha UV fertőtlenítő robotporszívó porgyűjtő állomással - fehér színben.

A takarító robot nemcsak a makulátlan tisztaságért felel otthonunkban, hanem a családunk egészségéről is gondoskodik, az UV-s fertőtlenítő funkciójának köszönhetően a veszélyes baktériumok 99.9%-át elpusztítja. A Viomi S9 Alpha UV robot felsöpör, porszívózik és fel is mos, így gyorsan ragyogó tisztaságot varázsol az otthonunkba. Utána a portartályürítő állomáson automatikusan megszabadul az összegyűjtött szennyeződéstől. Szívóereje elérheti a 2700 Pa-t, így biztosítva hatékony porszívózást akár 220 percen keresztül a strapabíró akkumulátorának köszönhetően. A Viomi S9 Alpha UV robot tökéletesen feltalálja magát az otthonában az LDS 2.0 lézeres technológia és a gépet irányító applikációja segítségével.


Termék állapota:   ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN

Szállító partnereink:  

Szállítási díjak: 1380ft-tól

Biztonságos fizetés: Bankkártya, Barion, Utánvét

          

A terméket ha nem tetszik 14 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!

hobbyrendeles.hu webáruház már 2004 óta.

GARANCIA
24 hónap
Szállítási idő
3-7 munkanap
Ingyen szállítás
Ingyen szállítás
Sajnos elfogyott
Színe
Méret (cm)
169 990 Ft
Részletek

Szabaduljunk meg a kórokozóktól:
A Viomi S9 Alpha UV ebben nagyon hatékony, UV fénnyel megöli a baktériumokat, természetesen ez a folyamat teljesen ártalmatlan egészségünkre. Ez sokkal hatékonyabb mint egy hagyományos felmosás, ráadásul a takarító robot biztonsági fényzárral van ellátva, így ha felemeli a földről azonnal készenléti módba vált és az UV fény automatikusan kikapcsol.

Automatikusan kiüríti a portartályát:
Nem kell többet bajlódni a portartály ürítésével hiszen az Auto Dumping 2.0 segítségével a Viomi S9 Alpha UV maga gondoskodik erről a feladatról. Az ürítőállomás légszívója csupán 381 mm hosszú, így a 950 W-os szívóerő könnyű és gyors porgyűjtést eredményez, ezért nem kell aggódni az esetlegesen kiszóródó morzsák, hajszálak vagy a por miatt. Az Ön feladata mindössze annyi hogy havonta ki kell kicserélni a 3 literes porzsákot amit a takarító gépen lévő ikon időben jelezni fog nekünk, de természetesen az applikáció is értesíteni fog bennünket erről.

A tökéletes takarító:
Foglalkozzon azzal amihez igazán kedve van, és hagyja a takarítást a robotjára. A Viomi S9 Alpha UV felsöpör, porszívózik és felmos bármilyen felületet, tökéletesen elbánik bármilyen szennyeződéssel, piszokkal. Önnek mindössze havonta kell kicserélnie a 3 literes porzsákot amit időben jelez.

Szívóereje:
Akár 2700 Pa szívóerőre is képes a gép, így az S9 Alpha a legmakacsabb szennyeződéssel is könnyedén elbánik, sem a por, sem a hajszál, sőt még az apró morzsa darabok sem okozhatnak problémát neki. Főkeféje olyan közel van a padlóhoz hogy a padlólapok illesztései közül is könnyedén eltűnteti a szennyeződéseket. Képes felismerni a szőnyeg felületét is és ehhez mérten változtatja szívóerőt egy erősebb fokozatba.

Hatékony takarítás:
Mi teszi a Viomi S9 Alpha UV-t tökéletesen alkalmassá a felmosáshoz? Hála a továbbfejlesztett elektronikusan szabályozható mikroszivattyújának állandóan képes fenntartani a nyomást a tartályban és pontosan szabályozza a vízadagolást. A finom szálas cserélhető felmosófej meg könnyedén megszabadítja lakását a szennyeződésektől. A 250 ml-es tartály lehetővé teszi hogy akár 250m2-es felületet is felmosson a takarítógépünk. Három fokozatban szabályozható a víz adagolása.

Semmi nem állhat az útjába:
A Viomi S9 Alpha UV könnyedén tájékozódik lakásában hála a fejlett LDS 2.0 lézeres rendszerének amely könnyedén képes feltérképezni a helyiségeit. Intelligensen megtervezni az útvonalat hogy a lehető legalaposabban és leggyorsabban takarítsa ki a szobákat. Az eszköz csupán 9,8 cm magas, így gond nélkül befér a bútorok alá, könnyedén kezel minden akadályt 2 cm magasságig, egyszóval sem a küszöb sem szőnyeg nem állíthatja meg a munkavégzése során.

Irányítása:
Ha az alkalmazáshoz párosítva használja a robotporszívót akkor a legapróbb részletekig meghatározhatja a gép működését. A mentett térképek kezelésétől a takarítandó szobák kiválasztásán át, akár virtuális falak beállítását, szóval bármit képes testre szabni. A takarítási terv beállításait is igényeire szabhatja. A Viomi S9 Alpha UV kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant rendszerével is, így akár hangvezérléssel is működtetheti a készüléket.

Töltése is automatikus:
Erős 5200 mAh akkumulátorral rendelkezik így a Viomi S9 Alpha UV porszívó folyamatosan, akár 220 percen keresztül is képes dolgozni. Ennyi idő alatt pedig akár 320 m2 kitakarítására is képes. Az eszköz egyaránt alkalmas kisebb és nagyobb lakások takarítására. De ha esetleg az akkumulátora takarítás közben éri el a kritikus merülési szintet, automatikusan visszatér a töltőállomásához és miután feltöltötte magát onnan folytatja a takarítást ahol abbahagyta.


Mi van a dobozban:
S9 Alpha UV porszívó
Dokkoló állomás
2 az 1-ben por és víztartály
Főkefe
Oldalkefe
HEPA szűrő
3 db porzsák
UM
Felmosó fogója
Felmosófej
10x eldobható felmosórész
tisztítókefe

Specifikációja:
Márka Viomi
Modell S9 Alpha UV
Súlya kb. 3,8 kg
Akkumulátor kapacitása 5200mAh
Üzemidő akár 215 perc
Szívóerő akár 2700Pa
Víztartály térfogata 250ml
Mérete 350x350x98mm
Teljesítmény 50W
Feszültség 14.4V
Színe fehér
Maximális küszöbmagasság 2 cm

Funkciók:
Takarítás tervezés, szőnyegfelismerés, térképek tárolása, automatikus tartályürítés, térképmemória, automatikus töltés, UV fertőtlenítés funkció


Google vélemények a vásárlóinktól...

Adatok
Gyártó
Viomi (Xiaomi)
Szín
fehér
Termék funkciója
Takarító robot
Szívóerő
2700PA
Méret (cm)
41,1x41,1x43,5
Cikkszám
hr-170563
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek