Webáruház már 2004-óta 

A raktáron lévő termékek gyors kiszállítása

Rózsafánk sütő

Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő

Rózsafánk, virágfánk sütőforma


Termék állapota:   ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN

Szállító partnereink:  

Szállítási díjak: 1380ft-tól

Biztonságos fizetés: Bankkártya, Barion, Utánvét

          

A terméket ha nem tetszik 14 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!

hobbyrendeles.hu webáruház már 2004 óta.

GARANCIA
.
Szállítási idő
3-7 munkanap
Ingyen szállítás
Ingyen szállítás
Sajnos elfogyott
1 990 Ft
Részletek

Boldogi nagyrózsa, rózsafánk, virágfánk sütőforma. Készíts fánkot máshogyan, mint ahogy eddig szoktad! Nagyszüleink majdnem elfeledett ünnepi édessége, a virág alakú sütemény minden ünnepi asztal tradicionális dísze lehet ma is, mint ahogyan a heves megyei Boldogon sütik. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság! 

Rózsafánk recept kb. 20 db elkészítéséhez Hozzávalók: 0,5 l tej, 6 db tojás, 5 ek cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg finomliszt, napraforgó étolaj, 2 ek porcukor a szóráshoz.

Elkészítés:
A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük, majd kb. 1/2 dl olajat is belekeverünk. A lisztet érdemes átszitálni, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Egy széles, lapos lábosba olajat öntünk, jól felmelegítjük, majd a nagyrózsa sütőformát belehelyezzük. Mikor már jól felforrósodott a sütőforma, akkor kivesszük, belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején! Ami rátapad azt a forró olajba visszahelyezzük. Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tészta kinyílik a sütőformán és le is válik az olajba. Ha mégsem, az sem baj! A kész fánkot az olajból kiemeljük, lecsepegtetjük. Ha a formán maradt, egy tálca felett megrázogatjuk, hogy lecsússzon és tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral, fahéjas, vagy vaníliás porcukorral, gazdagon megszórva kínáljuk. 




- anyaga: rozsdamentes acél, fa
- méret: 15 x 2,1 cm a forma, 27 cm hosszú a nyél
- teljes hossz: 46 cm
- Rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma, boldogi nagyrózsa sütőforma néven is ismerik

[video]hdfc6Vf2zmk|cf9SK2uo-6I[video]

 


Google vélemények a vásárlóinktól...

Adatok
Gyártó
Egyéb
Termék funkciója
Konyha
Cikkszám
hr-03416
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek