06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
2 990 Ft 
2 390 Ft
20
ÚJ

Rózsafánk sütő

Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő
Rózsafánk sütő

Rózsafánk, virágfánk sütőforma. Boldogi nagyrózsa, rózsafánk, virágfánk sütőforma. Készíts fánkot máshogyan, mint ahogy eddig szoktad! Nagyszüleink majdnem elfeledett ünnepi édessége, a virág alakú sütemény minden ünnepi asztal tradicionális dísze lehet ma is, mint ahogyan a heves megyei Boldogon sütik. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság!


Termék állapota: 

ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN, GARANCIÁVAL


Megbízható szállító partnerünk: 

Biztonságos fizetések: Bankkártya, Előre utalás, Utánvét


hobbyrendeles értékelések, követőink...

GARANCIA
.
Szállítási idő
1-2 munkanap
RAKTÁRON
2 990 Ft 
2 390 Ft
Kezdete: 2023.08.15   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
kedvezmények 600 Ft
VÁSÁRLÁS UTÁN JÁRÓ PONT: 5 Ft
Részletek

Rózsafánk recept kb. 20 db elkészítéséhez Hozzávalók: 0,5 l tej, 6 db tojás, 5 ek cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg finomliszt, napraforgó étolaj, 2 ek porcukor a szóráshoz.

Elkészítés:
A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük, majd kb. 1/2 dl olajat is belekeverünk. A lisztet érdemes átszitálni, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Egy széles, lapos lábosba olajat öntünk, jól felmelegítjük, majd a nagyrózsa sütőformát belehelyezzük. Mikor már jól felforrósodott a sütőforma, akkor kivesszük, belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején! Ami rátapad azt a forró olajba visszahelyezzük. Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tészta kinyílik a sütőformán és le is válik az olajba. Ha mégsem, az sem baj! A kész fánkot az olajból kiemeljük, lecsepegtetjük. Ha a formán maradt, egy tálca felett megrázogatjuk, hogy lecsússzon és tálcára helyezzük. Amikor az összes rózsa kisült, porcukorral, fahéjas, vagy vaníliás porcukorral, gazdagon megszórva kínáljuk. 




- anyaga: rozsdamentes acél, fa
- méret: 15 x 2,1 cm a forma, 27 cm hosszú a nyél
- teljes hossz: 46 cm
- Rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma, boldogi nagyrózsa sütőforma néven is ismerik.


VÉLEMÉNYEK VÁSÁRLÓINKTÓL

Adatok
Termék funkciója
Konyha
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
hr-03416
vásárlóink véleménye a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek