Webáruház már 2004-óta 

A raktáron lévő termékek gyors kiszállítása

Takarító robot - Viomi V3 Max

Takarító robot - Viomi V3 Max
Takarító robot - Viomi V3 Max
Takarító robot - Viomi V3 Max
Takarító robot - Viomi V3 Max
Takarító robot - Viomi V3 Max
Takarító robot - Viomi V3 Max
Takarító robot - Viomi V3 Max
Takarító robot - Viomi V3 Max
Takarító robot - Viomi V3 Max
Takarító robot - Viomi V3 Max

A Viomi termékeket a Xiaomi cég leányvállalata gyártja, természetesen ugyanolyan prémium minőségben.

Viomi V3 Max intelligens robotporszívó.

A kettő az egyben takarító robot ami por és víztartállyal is rendelkezik, maximálisan gondoskodik az otthona tisztaságáról. Nem csak egyenes, de S és Y alakú útvonalakon is képes megtervezni a takarítás folyamatát. Az akár 2700Pa szívóteljesítményének köszönhetően kiválóan megbirkózik a komolyabb szennyeződésekkel is. Az akár 210 perces üzemidővel nagyobb lakások, házak takarítására is kiválóan alkalmas. A fejlett technológiájának köszönhetően kiválóan tájékozódik a szobák között, és pontos navigációs térképeket készít amelyeket az alkalmazáson keresztül kezelhet. A takarítórobot rendkívül csendes működésével is kimagaslik, ami csendes üzemmódban kb. 57 dB.

Használati utasítás letöltése


Termék állapota:   ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN

Szállító partnereink:  

Szállítási díjak: 1380ft-tól

Biztonságos fizetés: Bankkártya, Barion, Utánvét

          

A terméket ha nem tetszik 14 napig visszaküldheted az eredeti csomagolásában!

hobbyrendeles.hu webáruház már 2004 óta.

Színe
GARANCIA
24 hónap
Szállítási idő
3-7 munkanap
Ingyen szállítás
Ingyen szállítás
Sajnos elfogyott
122 990 Ft
Részletek

Hatékony porszívózás és mosás egyszerre:
A praktikus, kettő az egyben tartállyal felszerelt takarítógép képes felmosni és porszívózni egymás után. A portartály mérete 400 ml a víztartály pedig 200 ml, tehát nem kell folyton a portartályt kiüríteni, illetve a vizet utántölteni. Tehát a Viomi V3 Max takarító robot nemcsak a padlót tisztítja meg az otthonában, hanem időt és energiát is megtakarít nekünk. A HEPA szűrőből álló három fokozatú szűrés hatékonyan megakadályozza az egyéb szennyeződéseket is.

Megbirkózik a makacs szennyeződésekkel:
Az elektronikusan szabályozott tartályának nyomása folyamatos így nem kell aggódni az esetleges szivárgás miatt. A víz egyenletesen oszlik el és a három fokozatú vízszintszabályzóval a robotporszívót az Ön igényeihez és elvárásaihoz igazíthatja. Ráadásul a felmosót úgy tervezték hogy a legmakacsabb foltokkal is megbirkózzon anélkül hogy a padlóban kárt tenne. A kemény és puha anyagok variációja optimális takarítást tesz lehetővé a robotgép számára.

Kétféle útvonal mód:
A Viomi V3 Max takarítógépben két tisztítási útvonal mód áll rendelkezésre, az S és Y alakú, ami között szabadon kiválaszthatjuk a nekünk legjobban megfelelőt. Az S mód ideális a normál, mindennapi takarításhoz. Az Y alakú útvonalat beállítva a robotgép a kézi tisztítást utánozza. Alaposan megtisztítja a padlót anélkül, hogy egyetlen területei is kihagyna.

Hatásos a por és a szennyeződések ellen:
A Viomi V3 Max egy Japánból importált Nidec kefe nélküli motorral működik amely akár 2700 Pa szívóerőt is tud biztosítani. Egy speciálisan kialakított V alakú kefével rendelkezik amely precízen takarítja fel a port. A robot hatásosan megbirkózik a szőrrel, morzsákkal de még a hajszálakkal is. A robot intelligensen észleli a szőnyegeket és azonnal automatikusan növeli a teljesítményét hogy még jobban meg tudja tisztítani őket. A portartály kiürítése csak egy gombnyomás, nem kell bepiszkolnia a kezét vele.

Kitakarítja az egész házat és fel is tölti magát ha kell:
A robotporszívó hihetetlenül hosszú üzemidejét a nagy teljesítményű 5200mAh akkumulátornak köszönheti. Teljesen feltöltve a Viomi V3 Max akár 210 percig is képes folyamatosan takarítani. Ez elegendő idő akár 290m2 padló megtisztításához, tehát a készülék kis és nagy lakásokba is tökéletesen használható. Nem kell aggódni a töltése miatt sem, amikor az akkumulátor kezd lemerülni a robot visszamegy az állomására és feltölti magát. Ha feltöltődött onnan folytatja a munkáját ahol azt abbahagyta.

Ügyesen mozog a helyiségekben:
A Viomi V3 Max tökéletesen megtalálja az utat a helyiségekben. Ezt a többmagos processzor, a 14 érzékelőből álló szenzorok, a SLAM és LDS algoritmusok teszik lehetővé, ezért a robot még a legbonyolultabb környezetben is jól boldogul. Gyorsan feldolgozza az adatokat, valós időben igazítja a takarítási útvonalat, felismeri a takarítatlan területeket és térképet készít a helyiségről. Nem kell folyamatosan felügyelni a munkáját, hatékonyan porszívózik és mossa fel a padlót, elkerülve az ütközést és az elakadást. Az akár 2cm magas akadályokat, pl. küszöböket és szőnyegeket is könnyedén leküzdi.

Felhasználóbarát alkalmazás:
Használja fel az alkalmazás által kínált hasznos funkciókat. Módosítsa az üzemmódokat és beállításokat, kezelje a mentett térképeket és ütemezze be előre hogy mikor dolgozzon a takarítógép. Ellenőrizheti a robotporszívó cserélhető alkatrészeinek jelenlegi állapotát is. Az alkalmazás arra is emlékezteti ha a víztartályt újra kell töltenie. Természetesen lehetőség van tiltott zónák és virtuális falak létrehozására is. Az új Map 2.0 rendszernek köszönhetően a Viomi V3 Max akár öt szint térképét is képes tárolni így nagy házak tisztítására is tökéletesen alkalmas.

Interaktív hangvezérlés:
A Viomi V3 Max robot kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és a Xiapmi rendszerrel, vagyis hangutasításokkal is tökéletesen vezérelhető. Nincs szükség arra hogy felálljon a karosszékből, vagy a telefonja a kezében legyen. A készüléket hangüzenetekkel is irányíthatja ami sokkal könnyebbé teszi a használatát. A robot értesíteni fogja például arról hogy alacsony a vízmennyiség a tartályban, így soha nem fogja elfelejteni az újratöltését. A Viomi V3 Max takarító akár 13 nyelvet is támogat, tehát a kommunikáció biztosan nem lesz probléma.

 

Mi van a csomagban:
Viomi V3 Max intelligens robotporszívó
Töltőállomás
Tápegység
Főkefe
2 az 1-ben por és víztartály
Újra felhasználható nedves törlőkendő
Újra felhasználható nedves és száraz törlőkendő
Eldobható felmosórongy
2 db oldalkefe

Specifikációja:
Márka Viomi
Modell V-RVCLM27
Porszívó méretei 355x355x105mm
Színe Fekete
Navigációs mód LDS
Akkumulátor kapacitás 5200mAh
Maximális működési idő 210 perc
Maximális akadály 2cm
Szívóerő 2700Pa
Porgyűjtő térfogata 400ml
Víztartály térfogata 200ml
Felmosó funkció Elektronikusan vezérelt víztartály
Maximális zaj 70dB
Csendes üzemmód 57dB

Súlya:3,6kg
Funkciók takarítás tervezés, szőnyegfelismerés, térképek tárolása, automatikus feltöltés, virtuális falak, felmosás


Google vélemények a vásárlóinktól...

Adatok
Gyártó
Viomi (Xiaomi)
Szín
fekete
Termék funkciója
Takarító robot
Szívóerő
2700PA
Méret (cm)
40,4x47,8x14,8
Cikkszám
hr-416541
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek