ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: H-P 10-18-ig   +36704902992

ÖTLETELJÜNK EGYÜTT - HobbyRendeles.hu ajándék webshop már 2004-óta!

13

Toll + lézer + UV + UV

Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV
Toll + lézer + UV + UV

4 az 1-ben! Beépített miniatűr UV LED lámpa, normál golyóstoll, UV golyóstoll (UV tintát tartalmazó toll, ami csak UV fényben látható), lézermutató


Termék állapota:   Új

Mikor lehet nálad: Ha raktáron van 1-3 munkanap

Szállítási díjaink:

GLS Házhozszállítás   1490ft

GLS Csomagpont        1490ft

Foxpost Csomagpont  890ft

Ingyenes kiszállítás     30e felett

A nálunk vásárolt termékekre garanciát biztosítunk. Bővebben a linkre kattintva az ASZF. 8. pontjában olvashat.

14 napig visszaküldheted!

Nincs raktáron.
1 490 Ft
1 290 Ft
Kedvezmény 13
Megtakarítás 200 Ft
Részletek

Jobbra csavarva a normál-, balra csavarva az UV tollbetét jön elő. Két gomb is van rajta, az egyik az UV LED-es bankjegyvizsgálót, a másik a lézer pointert indítja be. A lézermutatót használhatod prezentációkhoz, bemutatókhoz, megmutathatsz vele bármit akár nappali fényben is, ráadásul pl. a macskák, vagy a kutyák is imádnak a kivetített fénnyel játszani. Az UV betéttel mások számára láthatatlanul megjelölhetsz dolgokat, titkos üzenetet hagyhatsz másoknak, amit a tollban található UV LED-el megvilágítva azonnal el is olvashatsz. Írhatsz vele papírra, de akár bőrre is. Az UV tollal aláírva hivatalos iratot, szerződéseket jelölhetsz, szignálhatsz, hitelesíthetsz akár más tudta nélkül is, hiszen ez csak UV fényben lesz látható, például pénzvizsgáló, vagy a toll UV lámpája alatt. Diákok előszeretettel használják puskázásra is, amit mi természetesen nem javaslunk. Az UV LED-del értékapírt, vásárlási utalványt és természetesen különféle bankjegyeket vizsgálhatsz meg, hogy valódi fizetőeszközt, vagy jó minőségű fénymásolatot tartasz-e a kezedben. 3 db LR41 gombelemmel működik (nem tartozték), ami normál kereskedelmi forgalomban is kapható, a készlet is tartalmaz egy garnitúra próba elemet, amit javaslunk mihamarabb tartós elemekre cserélni. Szembe TILOS világítani vele! A toll elegáns, masszív kivitelű, a csomagolása fémdoboz, így akár ajándéknak is kitűnő!


4 az 1-ben!
1. Beépített miniatűr UV LED lámpa
2. Normál golyóstoll
3. UV golyóstoll (UV tintát tartalmazó toll, ami csak UV fényben látható)
4. Lézermutató
Az UV filchez képest hátránya, hogy a golyós tollbetét miatt minimálisan nyomhatja a papírt is, bár ha óvatos vagy, akkor ez kiküszöbölhető, bár az UV filc még leghalványabb karcot sem hagy a papíron.


Lézer infó: A laser hullámhossza 630-680 nm, hatótávolság 800 méter, lézersugárzás <1mW (2. Osztály), vörös. Alkalmas prezentációkhoz, távoli pontok megmutatására. Szembe világítani TILOS és veszélyes! Impulzus, szakaszos használatra van tervezve. Folyamatos használat esetén, túlmelegedés miatt a termék meghibásodhat. Ilyen esetben a termék halvány, halványodó piros fényt bocsájt ki. Ez a fény is káros a szembe való jutásakor! Az így meghibásodott készülékre -a helytelen használat miatt- nincs garancia!

NE HASZNÁLD PUSKÁZÁSRA!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek