06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

Viomi S9 Alpha UV robotporszívó porgyűjtő állomással (fekete)
Viomi S9 Alpha UV robotporszívó porgyűjtő állomással (fekete)
171 900 Ft

Viomi S9 Alpha UV robotporszívó porgyűjtő állomással (fekete)

Viomi S9 Alpha UV robotporszívó porgyűjtő állomással (fekete)

Termék állapota: 

ÚJ, GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN, GARANCIÁVAL


Megbízható szállító partnerünk: 

Biztonságos fizetések: Bankkártya, Előre utalás, Utánvét


hobbyrendeles értékelések, követőink...

Szállítási idő
2-5 munkanap
RAKTÁRON VAN
171 900 Ft
VÁSÁRLÁS UTÁN JÁRÓ PONT: 344 Ft
Részletek

Viomi S9 Alpha UV intelligens takarító robot


A Viomi S9 Alpha UV takarító robot nemcsak a makulátlan tisztaságért felel, hanem szeretteink egészségéről is gondoskodik. Az UV-s fertőtlenítő funkciójának köszönhetően a veszélyes baktériumok 99.99%-át. Az eszköz felsöpör, porszívózik és fel is mos, így tisztaságot varázsol otthonába. Az automata portartályürítő állomáson megszabadul az összegyűjtött portól. Szívóereje elérheti a 2700 Pa-t, így biztosítva hatékony porszívózást akár 3,6 órán át (hála a kitartó akkumulátorának). A Viomi S9 Alpha UV kiválóan közlekedik otthonában az LDS 2.0 lézer és applikációja segítségével. 


Megszabadul a kórokozóktól


Tudja, milyen sok baktérium tanyázhat a padlón? És szinte állandóan érintkezése lépünk velük: mezítláb járunk, felveszünk dolgokat a földről, és sokszor a gyerekekkel is ott játszunk. Úgyhogy nem árt gondoskodni arról, hogy megszabaduljunk a kórokozóktól. A Viomi S9 Alpha UV ebben a leghatékonyabb, mivel UV fénnyel tüntet el öt féle baktériumot is, és közben ártalmatlan egészségünkre. Ez sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos felmosás. Ráadásul az eszközt biztonsági fényzárral láttuk el, így ha felemeli a földről, azonnal készenléti módba kapcsol, és az UV fény kibocsátása automatikus megszűnik. 


Kiüríti a portartályát


Nem kell többet bajlódnia a portartály ürítésével, hiszen az Auto Dumping 2.0 segítségével a Viomi S9 Alpha UV maga gondoskodik erről, hogy időt spóroljon Önnek, és minél kevesebbet kelljen kosszal érintkezni. Az ürítőállomás légszívója csupán 381 mm hosszú, így a 950 W-os szívóerő könnyű és gyors porgyűjtést eredményez, Önnek pedig nem kell aggódnia a kiszóródó morzsák vagy por miatt. Önnek mindössze havonta kell kicserélnie a 3 literes porzsákot, de emiatt sem kell aggódnia, hiszen egy ikon időben jelezni fogja, ha eljön a porzsákcsere ideje - ráadásul az applikáció is jelezni fogja. 


Alapos takarítást biztosít


Foglalkozzon azzal, amihez igazán kedve van, és hagyja a takarítást robotjára! A Viomi S9 Alpha UV felsöpör, porszívózik és felmos bármilyen felületet, vagyis tökéletesen elbánik bármilyen szennyeződéssel, Önnek pedig nem kell aggódnia a kiszóródó morzsák vagy por miatt. Önnek mindössze havonta kell kicserélnie a 3 literes porzsákot, de emiatt sem kell aggódnia, hiszen egy ikon időben jelezni fogja, ha eljön a porzsákcsere ideje - ráadásul az applikáció is jelezni fogja. 


Hatékony szívóerő


Akár 2700 Pa szívóerőre is képes, így az S9 Alpha a legmakacsabb szennyeződéssel is könnyedén elbánik: sem a por, sem a hajszál, sőt még az apró darabok sem okozhatnak problémát az eszköznek. Főkeféje olyan közel van a padlóhoz, hogy a padlólapok illesztései közül is könnyedén eltünteti a koszt. És amellett, hogy oldalkeféje a résekből is eltávolítja a prot, képes felismerni a szőnyeges felületet, és ehhez mérten változtatja szívóerejét. 


Alaposan kitakarítja otthonát


Mi teszi a Viomi S9 Alpha UV-t tökéletesen alkalmassá a felmosáshoz? Hála továbbfejlesztett elektronikusan szabályozható mikroszivattyújának állandóan képes fenntartani a nyomást és finoman szabályozza a vízadagolást, de nem hagyja, hogy eresszen a tartály. A finomszálas, cserélhető felmosófej megszabadítja lakását a kosztól. A 250 ml-es tartály lehetővé teszi, hogy akár 250m2-es felületet is feltöröljön. A Viomi S9 Alpha UV-n 3 vízadagolási fokozattal szabályozható. 


Semmi nem állhat az útjába


A Viomi S9 Alpha UV könnyedén tájékozódik lakásában, hála az LDS 2.0 lézeres rendszerének, amely képes feltérképezni a helyiségeit. Ezáltal pedig képes intelligensen megtervezni az útvonalat, hogy a lehető legalaposabban és leggyorsabban takarítsa ki a szobákat. Mindemellett az eszköz csupán 9,8 cm magas, így gond nélkül befér a bútorok alá. Az S9-UV Könnyedén kezel minden akadályt 2 cm magasságig, szóval sem küszöb, sem szőnyeg nem állíthatja meg. 


A kezében van az irányítás


Ha alkalmazáshoz párosítva használja a robotporszívót, akkor a legapróbb részletekig meghatározhatja eszköze működését. A tárolt térképek kezelésétől, a takarítandó szobák kiválasztásán át, akár virtuális falak elhelyezéséig bármit képes testreszabni. A takarítási terv beállításait is igényeire szabhatja, és ráadásul a Viomi S9 Alpha UV kompatibilis az Amazon Alexa és Google Assistant rendszerével is, így akár hangvezérléssel is működtetheti. 


A töltéssel sem kell bajlódnia


A robotporszívó erős 5200 mAh akkumulátorral rendelkezik, így a Viomi S9 Alpha UV akár 3,6 órán át is képes dolgozni. Ennyi idő alatt pedig akár 320 m2 kitakarítására is képes. Az eszköz egyaránt alkalmas kisebb és nagyobb lakások takarítására. Sőt mi több, ha az akkumulátor takarítás közben merül le, automatikusan visszatér a töltőállomásához, és a töltés után onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. 


A csomag tartalma


  • S9 Alpha UV porszívó

 • Dokkoló állomás

 • 2 az 1-ben por- és víztartály

 • Főkefe

 • Oldalkefe

 • HEPA szűrő

 • 3 db porzsák

 • UM

 • Felmosó fogója

 • Felmosófej

 • 10x eldobható felmosórész

 • tisztítókefe


 


Termékjellemzők


 
MárkaViomi
ModellS9 Alpha UV
Súlykb. 3,8 kg
Akkumulátor kapacitása5200mAh
Működési időakár 215 perc
Szívóerőakár 2700Pa
Víztartály térfogata250ml
Mérete350x350x98mm
Teljesítmény50W
Feszültség14.4V
Színfekete
Maximális küszöbmagasság20mm
Funkciók

takarítás-tervezés, szőnyegfelismerés, térképek


tárolása,automatikus tartályürítés, térképmemória, automatikus töltés, UV fertőtlenítés 


Tartályürítő állomás


 Max. teljesítmény950W
Bemeneti feszültség220 V, 10 A
Kimeneti feszültség24 V, 1,5 A
Frekvencia50-60Hz
Mérete356x250x193 mm
Színfekete

 


 
VÉLEMÉNYEK VÁSÁRLÓINKTÓL

Adatok
Gyártó
Viomi
Garancia
24 hónap
Cikkszám
IN19528
vásárlóink véleménye a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek