06 70 490 2992 H-P 11-16-ig

ÜDVÖZÖLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN

                        több mint10 éve

                        

Blog

Az aranyos, bújós és kíváncsisággal teli babák enyhén szólva az életünk legnagyobb csodája. Egy baba feldobhatja a szobát a mosolyával, megolvaszthatja a szívét a nevetésével, és teljesen új perspektívát adhat az életünknek. Amit viszont talán nem tudunk róluk, érdekességek:

Hogy biztos ne büntessenek meg, és a gyerek is maximális biztonságban és kényelemben utazzon az autónkban!

A gyerekek izomzata és csontozata még nem olyan ellenálló mint a felnőtteké, ezért sérülésre hajlamosabbak az autóban történő utazás során. A testméretük is kisebb, ami azt jelenti, hogy az autók beépített biztonsági rendszerei nem mindig megfelelőek számukra. Ezért rendkívül fontos, hogy a gyerekek utaztatása külön figyelmet kapjon, és alkalmazzunk megfelelő gyermekbiztonsági rendszereket, vagyis gyereküléseket, amelyekben biztonságosan utazhatnak...

A Princess márka évtizedes tapasztalattal rendelkezik az elektronikai termékek területén, és egyre ismertebb márkának számít a piacon. A cég hosszú évek óta azon fáradozik, hogy kiváló minőségű és modern készülékeket hozzon létre a mindennapi élet megkönnyítésére és a felhasználói élmény javítására.

Lorelli autósülések olyan biztonsági ülések, amelyeket gyermekek szállítására terveztek az autóban. A Lorelli egy olyan márka, amely széles választékban kínál autósüléseket különböző korosztályú gyermekek számára prémium minőségben.

A baba pihenőszék egy speciális szék, amelyet csecsemők és kisgyermekek pihentetésére terveztek. Ezek a székek kényelmet és biztonságot nyújtanak a babák számára, és segítenek megteremteni egy olyan környezetet, ahol a baba nyugodtan pihenhet vagy játszhat.

A gyerektriciklik nagyon népszerűek a kisgyermekek körében. Ezek a háromkerekű járművek kifejezetten kisgyermekek számára készülnek, akik még nem tudnak önállóan biciklizni. A triciklik biztonságosabb alternatívát nyújtanak a hagyományos kétkerekű biciklikhez képest, mert stabilabbak és jobban megőrzik az egyensúlyt.

Az etetőszék olyan baba - mama termék, amelyet akkor kezdesz el használni, amikor elkezded a babádat folyékony vagy szilárd ételekkel táplálni. A jó minőségű etetőszék segít a kényelmes és biztonságos étkezésben, és lehetővé teszi hogy a baba az étkezőasztalunkhoz közel üljön, és részt vehessen a családi étkezéseken.

Britax Römer egy neves gyártó, amely kiváló minőségű és biztonságos babakocsikat készít. A Britax Römer babakocsik között számos különböző modell és stílus található, hogy megfeleljenek a szülők és a gyerek igényeinek és preferenciáinak.


A parti üst vagy bogrács egy nagyszerű eszköz a kerti sütés - főzéshez. Enged szabadjára a kreativitásodat és készíts finom ételeket a szabadban. A parti üst szett tartalmazza azokat az eszközöket, amelyekre szükséged lehet a kerti sütés - főzéshez bográcsban vagy üstben.

A szett tartalma:

- 1db parti üstház kéménnyel, könyökkel

- 1db zománcozott bogrács 14 literes

- 1db zománcozott fedő

- 1db rozsdamentes merőkanál 250ml, fanyéllel


A Chipolino egy világhírű, elismert gyermektermékeket gyártó vállalat, amely széles választékban kínál autósüléseket is. Az autósülések célja, hogy biztonságos és kényelmes utazási lehetőséget nyújtsanak a gyermekek számára az autóban. A termékei világszerte elérhetőek.

A Xiaomi egy rohamosan fejlődő hatalmas kínai vállalat rengeteg leányvállalattal akik ugyanúgy ügyelnek a prémium minőségű termékek gyártására mint az anyacég. Nézzük párat melyek ezek...

Amikor ajándékválasztásra kerül a sor, nem mindig vagyunk könnyű helyzetben. Ha a barátunknak vagy családtagunknak nincs hobbija, fejtörést okozhat a vásárlás. Azonban ha a megajándékozottnak van autója, vagy sofőrként dolgozik egész nap máris megoldódott a problémánk. Az autós kiegészítők kiváló ajándékok lehetnek férfiaknak és nőknek egyaránt.