Dubai & Abu Dhabi Magyarul - Karácsonyi és Szilveszteri Luxus utazások

2016-12-10 02:44:04

Dubai & Abu Dhabi Magyarul - Karácsonyi és Szilveszteri Luxus utazások

Karácsonykor egyre nagyobb divat itt hagyni az ünnepi készülődést, a zsúfolt bevásárlóközpontok ajándékvásárlási őrületét! Aki megteheti, egyre gyakrabban választja a pihenést wellness szállodákban, vagy utazik el a Karácsonyi vagy Szilveszteri időszakra melegebb égtájakra. Az egyik legkedveltebb úti cél között található Dubai is. Az odautazást már egy lelkes magyar csapat is segíti, akiktől minden információt, segítséget megkaphatsz a tökéletes nyaraláshoz. Akarom mondani teleléshez.


Dubai az elmúlt években felkapott utazási célpont lett a turisták szemében, és aki olyan szerencsés, hogy már volt ott, az biztosan vissza vágyik. Talán mert kicsit megismerte és bele pillanthatott a kulisszák mögé. Akik külföldiként ott élnek és dolgoznak, azok is rabjaivá válnak. Megtanulnak más kultúrákkal együtt élni, elfogadni, hogy minden ember más. Nem jobbak, vagy rosszabbak, egyszerűen csak mást hoztak magukkal. Létezik egy társaság, akik ott élő magyarok és az odalátogató vendégeknek nyújtanak segítséget. Saját tapasztalataikat adják át, hogy az oda érkezők jobban megismerjék azt a csodálatos „mese világot”.

Az internetes fórumokon sokat olvasni arról, milyen kételyek merülnek fel az Emirátusokba utazást tervezők  köreiben… ’Tényleg a nőknek teljesen el kell takarniuk magukat?’ vagy ’Nem vagyunk házasok, nem lakhatunk egy szállodai szobában?’…. és még sorolhatnánk a kérdéseket hosszasan.

Azonban ha valaki oda látogat, akkor azzal szembesül, hogy az ország lakosságának közel 90%-a külföldi, az emberek kedvesek és segítőkészek, a közbiztonság olyan mint sehol máshol a világon, ráadásul mindenhol tisztaság és rendezett környezet fogadja a látogatókat.

Hogyan is lett ilyen gyorsan Dubai a világ egyik legmodernebb városa? Hogyan fektették be az olajból származó bevételeket és fejlesztették úgy a várost, hogy a kereskedelem és a turizmus ma a város GDP-jének 90%-át biztosítja? Szeretnéd megtudni, hogyan segítik a helyiek a külföldieket és miért is működik olyan remekül az ’élni és élni hagyni’ elmélet? A fenti kérdésekre, vagy bármilyen egyéb témához kapcsolódó kérdésre, az iroda munkatársai a legjobb tudásunk szerint nagyon szívesen válaszolnak, méghozzá magyarul!

www.dubaimagyarul.com oldal, nem csak egy weboldal, ami programokat, magyar nyelvű városnézéseket, szállást vagy repülőjegyet értékesít. A teljesen sablonos papírforma szerinti ajánlataikat teljesen egyénre szabják. Amennyiben valaki kisebb költségvetéssel vágna bele az utazásba, akkor megkeresik a legolcsóbb jegyet és a szállodák tekintetében is igyekeznek olyat ajánlani, amiben akár ők magunk is szívesen laknának. Amennyiben kimondottan luxus szállodát keresel elérhető áron, a helyi irodán keresztül a szállás árak sokszor kedvezőbbek, mint az interneten elérhető nagy online foglalási rendszerek árai.

A magyar iroda a minőséget, a teljes diszkréciót garantálja! Képzett és elhivatott kollégáik Magyarországon, Szerbiában, vagy az Abu Dhabi irodában minden nap úgy dolgoznak, mintha a cég tulajdonosai ők maguk lennének. Minden tudásukkal azon vannak, hogy az utasaik úgy térjenek haza, hogy jó barátokra leltek az Emirátusokban. Ha Karácsonyi, vagy Szilveszteri utazást tervezel, vagy bármikor máskor látogatnál el oda, mindenképpen vedd fel velük a kapcsolatot! 

Elérhetőség:
www.dubaimagyarul.com
info@dubaimagyarul.com
+971 55 90 97 225

 

 

 

 

 

 

Vissza a BLOG-raAjándék ajánló